Jump to content

Caracal

Active Members
  • Posts

    346
  • Joined

  • Last visited

About Caracal

  • Birthday 03/12/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Caracal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Salut. Acum m-am uitat eu tarziu. Nu am apucat sa vad ce ai spus pe aici pentru ca d e la schimbare, mie nu mi se mai conecteaza Am citit pe site de schimbarea cu user si parola. Am schimbat la conexiunea L2TP, dar imi tot da username/password wrong. Mai trebuie facut ceva? Am trimist si un mail la suport
  2. Mi se pare ciudat ca nu se posteaza aici. Si ca INCA nu s-au rezolvat problemele....gramaticale Totusi, eu inca folosesc si sunt multumit. Cateodata uit sa ma deconectez de la VPN si nu-mi dau seama PS: Am IE setat ca default browser, dar are probleme la afisarea paginii dupa conectarea la VPN, cand se deschide browserul pentru introducerea userului si parolei. Apar doar campurile, fara Username:, Password: sau ce ar trebui sa scrie inaintea campurilor alea. In chrome apare corect pagina.
  3. S-a rezolvat. Era de la bitdefender total security De treaba baietii cu suportul.
  4. Ceva probleme cu USA? De 2 zile nu se conecteaza...Pe RO merge.
  5. Foarte tare. Nu poti implementa si proxy/socks?
  6. Daca ma intereseaza ssh pe alt port decat 22?
  7. Am schimbat abonamentul la Gyga (aveam Little) si am incercat serverul USA. Imi merge mai repede ca USA CyberGhost. Personal, sunt multumit si astept si Europa Spor la treaba. L.E.: Sunt cateva chestii care ma enerveaza. Chestii ca "Plateste online cu cardu." in loc de "Plateste online cu cardul." sau "Confirmata in valuare de" in loc de "Confirmata in valoare de".
  8. Nu ma bazez prea tare pe placa video, nu sunt gamer inrait (ce ma joc e doar DoTA 2). Nici nu am de gand sa cumpar alta. Da, e decizia mea, dar cred ca aveam nevoie de niste sfaturi (mai mult discutii de genul pro/contra) pentru a nu ezita.
  9. Salutare. Am o dilema in alegerea unui procesor. Doua optiuni am, acestea fiind AMD FX 8350 sau Intel I7-4771. Placa de baza va avea chipset 990FX pentru AMD, respectiv Z87 pentru Intel. Ce voi face cu PC-ul nu necesita multa putere de procesare, dar vreau sa stau fara griji cativa ani. Un photoshop, ceva jocuri (cat poate duce un GTX 650), un "home made" server linux (din cand in cand) cu apache, postfix, bind, ftp...un vmware. Ma gandesc ca socketul AM3+ este destul de vechi la AMD, dar asta nu stiu ce limitari implica. In banchmark-urile gasite pe internet, Intel-ul nu e cu mult peste AMD. Deci, ceva pareri?
  10. Congratulations. You have successfully registered the following web address (domain name): Deci functioneaza metoda.
  11. Am inregistrat si eu un domeniu, doar sa vad daca functioneaza Cu primul card incercat, nu m-a lasat. Cu al doilea incercat, nu m-a lasat. Cu al treilea nu am avut probleme. Deci probabil depinde de banca (doua erau visa electron, unul mastercard - a mers un visa electron). Campurile au fost completate cu datele mele, cardurile mele. Acum sa vad ce raspuns primesc
  12. Mie nu mi-a mers. Am testat pe Win8 x64, XP x86, Win Server 2008 R2 x64. Imi arata un ID si imi cere cod de activare. Dau ok si se inchide. Am incercat sa bag ceva la codul de activare si face la fel -se inchide fara sa mai apara nimic-.
  13. [root@caracal ~]# uptime;uname -a 00:21:25 up 27 days, 6:11, 1 user, load average: 0.61, 0.25, 0.09 Linux caracal 2.6.32-042stab055.10 #1 SMP Thu May 10 15:38:32 MSD 2012 i686 i686 i386 GNU/Linux [root@caracal ~]#
  14. e comentata linia #echo "[SSH] Username: $(echo $line |cut -d ":" -f 1) Password: $(echo $line |cut -d ":" -f 2) IP: $(echo $line |cut -d ":" -f 3)" >>vuln.log din eof. Poti sa stergi mailul ala, sa decomentezi linia si o sa iti faca si vuln.log
×
×
  • Create New...