Terry.Crews Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 (edited) M-am decis sa deschid un site unde o sa postez conturi premium incepand de la site-uri de jocuri pana la site-uri de upload.Edit: Am schimbat adresa, de acum blogul va fi in engleza.Free Premium Accounts Edited February 24, 2015 by Terry.Crews Quote
QUADMACHINE Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 Frumos, deja l-am pus la bookmarks.Ar fii frumos sa fie pe categorii "Netflix", "Origin", "PSN" etc. Quote
Terry.Crews Posted February 24, 2015 Author Report Posted February 24, 2015 (edited) Frumos, deja l-am pus la bookmarks.Ar fii frumos sa fie pe categorii "Netflix", "Origin", "PSN" etc.Asa o sa fac.Gata in dreapta sunt categoriile Edited February 24, 2015 by Terry.Crews Quote
Gio33 Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 (edited) Nu le pune plain text, baga macar un div ascuns, baga-le intr-o imagine (exista pluginuri ptr asta).Ca si sugestie, fa alt blog in engleza, si asigura-te ca nu te leaga nimic de blogul respectiv (email-uri personale, ip, etc ... ).Mult succes. Edited February 24, 2015 by Gio33 Quote
Terry.Crews Posted February 24, 2015 Author Report Posted February 24, 2015 Nu le pune plain text, baga macar un div ascuns, baga-le intr-o imagine (exista pluginuri ptr asta).Mult succes.Salut, de ce sa fac asta? Quote
Gio33 Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 Fiindca 1. sunt scrapere etc care iti vor targeta site-ul si conturile vor fi rupte in doua imediat, 2. daca cineva isi cauta email-ul pe net posibil sa si-l gaseasca pe site-ul tau si nu va fi cel mai fericit, 3. nici google nu va fi fericit cand se va prinde despre ce-i vorba.Daca faci ceva, fa-l premium, ca daca intra toti average joe si iau conturile alea, intr-o zi maxim sunt pa, si muncesti degeaba. Quote
Rickets Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 E buna ideea dar mai bine iti faci un site serios, si poti sa faci o chestie gen serials.ws Quote
Terry.Crews Posted February 24, 2015 Author Report Posted February 24, 2015 (edited) Fiindca 1. sunt scrapere etc care iti vor targeta site-ul si conturile vor fi rupte in doua imediat, 2. daca cineva isi cauta email-ul pe net posibil sa si-l gaseasca pe site-ul tau si nu va fi cel mai fericit, 3. nici google nu va fi fericit cand se va prinde despre ce-i vorba.Daca faci ceva, fa-l premium, ca daca intra toti average joe si iau conturile alea, intr-o zi maxim sunt pa, si muncesti degeaba.Imi poti da un exemplu cum pot sa le postez in imagini, mersi de ajutorE buna ideea dar mai bine iti faci un site serios, si poti sa faci o chestie gen serials.wsDar daca e pe blogspot nu e serios? O sa mai lucrez la tema sa arate frumos.Dupa cum ai zis tu sa fac ceva de genul serials.ws atunci trebuie sa fie site-ul in engleza si nu doresc asta, lasa sa se bucure romanii de conturi nu strainii. Edited February 24, 2015 by Usr6 2 x post Quote