pedala1 Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 M-am gandit sa ma apuc sa lucrez ca freelancer si vroiam sa intreb daca este cineva pe aici care lucreaza pe freelancer.com. Merge treaba sau preiau indienii totul ? Quote
andrei98M Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Ca incepator , e destul de greu.Eu pun oferte zilnic si rar primesc ceva de facut .Am inteles ca elancer e mai bun pentru starteri. Quote
gafi Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Freelancer este foarte bun, insa trebuie sa muncesti la inceput pe bani putini sa iti faci reviewuri, fara ele dai greu inainte. Se fac bani frumosi daca muncesti si esti serios pe acest site. Quote
z4rk Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Freelancer.com e plin de indieni priceputi care lucreaza ieftin. Quote
Rubaka Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Faci bani, dar e super greu la inceput daca nu ai review-uri. Nu iti acorda nimeni niciun proiect. Trebuie sa investesti un pic in examene. Quote