Jump to content

andrei98M

Active Members
  • Posts

    497
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by andrei98M

  1. In principal, "orientativele" astea sunt cam toata ideea. Daca vad fara sa vreau 2-3 poze sau idei din walktrough, deja imi stric cheful ca stiu ce am de facut...
  2. Pagina cu un mil de like-uri si ai multe postari cu 100 like-uri. Nu pare putin scos din context?
  3. Dacă are cineva ceva pile si mă poate băga la voluntari, aș fi recunoscător =))))
  4. Ia o carte de fizica de clasa a10a. Cred ca mai poti gasi un curs in romana despre curent continuu la prepa.ro.
  5. Up, sa nu se piarda.
  6. In anii trecuti se mai stia ce se afla in urna din care se aleg subiectele la romana pentru bac. Are cineva idee din ce se va extrage anul asta? Fara comentarii stupide, doar de data asta....
  7. Asa stiam si eu, dar ma contrazic cu multe persoane.
  8. In toate facultatile din politehnica se da acelasi subiect (upb)? Pe net gasesc doar un singur subiect pe fiecare an ( exceptie fac ultimii ani in care s-a facut diferenta intre m1 si m2). Unii zic ca da, unii zic ca nu si acum nu mai inteleg nimic...
  9. Din cate stiu, impozitul nu se opreste decat daca ai studii superioare in acest domeniu. Mai era un topic pe aceeasi tema.
  10. E o poveste lunga, mi-am facut site-ul intr-o perioada destul de incarcata, aveam proiecte peste proiecte, linia de asteptare pentru ele crestea ca si coada la Kaufland si n-am mai avut timp sa ma ocup de el. Am pus un landing page foarte vechi facut de mine si l-am lasat asa. In timp, am uitat complet de el si nici nu prea mi-a mai pasat pentru ca nu imi aducea beneficii, daca aveam timp sa-l fac, probabil era up si azi. Imi pare rau, eram tot asa pe fuga. Un update ar fi ca site-ul meu personal nu mai exista. Ma ocup cu site-uri de prezentare, scripturi de extras date sau orice altceva nu imi ocupa saptamani, ma refer sa nu fie cereri de jocuri, chestii uber-complicate, din cauza lipsei de timp. Sorry guys! Pretul unui site pleaca de la 50$ si pot cere avans in functie de lucrare, fac cam orice. Mi-am inchis paypal-ul si accept plati prin iban si btc. Conversatii serioase doar prin OTR, fara discutii pentru ca vreau sa pastrez confidentialitatea cu clientul si sa nu ajunga proiectele pe la vreo terta.
  11. Robert e un caz real de salariu adevarat de programator. Nu te accepta nicio firma, daca nu ai pe cineva la ei sa te cunoasca sau ai dovada reala ca tu chiar stii sa scrii cod. Vii acolo si le insirui niste nume de limbaje si tu abia stii un ide pentru ele. Daca iti petreci 4 ani din viata pe un limbaj si te multumesti cu un salariu de 2000lei, poti sa te angajezi la Sc. Aspiratii inalte. Daca faci freelancing mult si ai recomandari de la multi oameni, n-o sa se smuceasca nicio firma sa iti dea salariu 1000 euro. Eu cat am facut freelancing, scoateam 2000lei lejer din maxim doua proiecte, care ocupau cam toata luna. PREA MULTE DISCUTII DE CACAT SI PREA MULT OFFTOPIC. Ca sa revin la discutia originala. Cel mai bine, daca esti la inceput, ar fi sa te muti in Bucuresti. E un fel de "America" pentru cei noi in domeniu si daca ai terminat o facultate in domeniu, o sa fie usor sa te angajezi. Celelalte orase din Romania nu accepta asa usor incepatori, iar salariile sunt de cacat (acum depinde de firma, am spus un caz general pentru ca sunt mai multe firme no-name decat serioase). Trebuie sa ne dai detalii despre nivelul tau de pregatire, ceva proiecte, salariu asteptat etc. Intrebarea ta e ceva gen " Vreau sa ma fac miner, in ce mina ma apuc sa sap?". Astept hate.
  12. Vrei sa faci bani din refferali, incat sa-ti iei premium? Subtil
  13. Destroy your life with MTA, just today at 0.99$
  14. Propun chat-ul sa fie pus pe ajax. Noi petrecem mult timp pe chat, iar interfata curenta e foarte obositoare pe o perioada mai lunga de 30 minute.
  15. Vreau sa fac un mic studiu despre limbajele de programare care o sa se mentina in viitor. Pana acum am lucrat doar ce tine de Web, am cam 6 luni de freelancing si totul pot sa spun ca a fost ok, dar programul meu e foarte incarcat si prefer ca in timpul ramas sa invat ceva benefic. Care limbaj de programare credeti ca o sa domine piata (in functie de cat de cautat este si cat de bine platit este) ? Probabil, ati mai intalnit intrebarea asta, dar formulata prost. Daca ar fi sa faceti un top limbaje, care ar fi acela? Care credeti ca e cel mai bun pentru freelancing? Cine are chef sa vorbeasca pe subiectul asta, il rog sa "dea tot afara".
  16. Si cu doi neuroni iti dai seama ca zice la misto....
  17. Cand am citit articolu, initial am crezut ca ai 7-8 ani si abia ai invatat sa scrii. Merita sa scrii articole asa de proaste, incat google sa te urce in rank sau e mai benefic sa scrii ceva omenesc si sa ai cititori reali? Rezultate pe termen scurt vs lung...
  18. Sunt din ce in ce mai multe initiative de a incuraja copii sa invete cod, iar la polul opus al meseriilor, campaniile de promovare sunt foarte rare si ambigue. In acest ritm, lumea se va umple de programatori, iar in restul domeniilor, vor fi din ce in ce mai putini oameni calificati. Vreau sa incurajez oamenii sa aleaga o meserie, pe care sa o faca cu drag si sa nu fie atrasi de domeniul IT, doar din cauza salariilor de inceput. Ca sa stabilesti in ce domeniu ai interese, poti apela la un psiholog sau un test JVIS.
  19. Am revenit din concediu, bump it up!
  20. andrei98M

    Buna !

    "stiu c++" = stiu o matrice imputita de la scoala "stiu putin c sharp" = stiu sa afisez un mesaj
×
×
  • Create New...