ddofnn Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Plastice Printate Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Pe langa faptul ca nu ai 10 posturi ca sa faci o cerere, poti fi mai explicit de atat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arryichmann Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Blank-uri zici, ?? @askwrite baga la dosar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddofnn Posted March 3, 2015 Author Report Share Posted March 3, 2015 (edited) Pe langa faptul ca nu ai 10 posturi ca sa faci o cerere, poti fi mai explicit de atat?Si chiar ar fi necesar sa incep sa fac niste post-uri penale nefolositoare ?Daca nu stii ce caut .... na nu stiu ce sa zic )) @askwrite ce sa zic. Pregatesc o cheie frumoasa )63 de views si nici un (Fraza din filmele americane) Porc nu ma cautat, wow ))) Edited March 3, 2015 by ddofnn Talent Link to comment Share on other sites More sharing options...
arryichmann Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Asa-s adminii, mai grei de cap, nu stiu ei cum se face loveaua. Da-mi adresa de acasa si ID-ul si-ti trimit eu cateva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...