Jump to content

Recommended Posts

Posted

noup, eu as zice:

1. Placa video se incalzeste prea tare si isi da reboot deoarece consuma multe resurse ( asta in cazul in care ai spre exemplu o placa video cu cooler si nu`i mai functioneaza :P )

2. Si cel mai probabil, procesorul se supraincalzeste ( problema la cooler, curata`l, sau mai bine cumpara`ti unul mai nou si mai bun! )

Pentru a verifica cauza, downloadeaza`ti un program care`ti indica temperaturile la CPU, Video Card, etc.

Daca ai placa video nVIDIA, iti recomand de pe site`ul lor programul care iti arata temperatura procesorului si placii video ( am uitat cum se cheama ).

Sunt si alte programe, iti recomand iar: Asus Smart Doctor ( asta in cazul in care ai ASUS )

Iar un program universal ar fi: SpeedFan. Le rulezi, apoi rulezi si jocul, si mai dai un alt tab dupa ce intri si vezi si tu unde creste temperatura :P Sa stii daca sa`ti iei o placa video sau cooler nou :) Oricum, poate sa fie si de la ram daca nu ma insel. Incearca totusi sa vezi temperaturile.

Peace

Posted

am nvidia fx 5900, iar in everest temperatura gpu e de 80 de grade :-/ wtf?!

daca e ecranul ala albastru, e de la drivere. citeste si tu ce scrie pe acolo. si mie imi facea figuri, zicea ceva de core_usb, de camera web...mai multe :)