Amidamarul Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 apare cind joc swat 4 mise blockeaza jocul si se restarteaza pc stie cineva de ce Quote
Caracal Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 cel mai probabil conflit intre drivere Quote
sawyer Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 noup, eu as zice:1. Placa video se incalzeste prea tare si isi da reboot deoarece consuma multe resurse ( asta in cazul in care ai spre exemplu o placa video cu cooler si nu`i mai functioneaza )2. Si cel mai probabil, procesorul se supraincalzeste ( problema la cooler, curata`l, sau mai bine cumpara`ti unul mai nou si mai bun! )Pentru a verifica cauza, downloadeaza`ti un program care`ti indica temperaturile la CPU, Video Card, etc.Daca ai placa video nVIDIA, iti recomand de pe site`ul lor programul care iti arata temperatura procesorului si placii video ( am uitat cum se cheama ). Sunt si alte programe, iti recomand iar: Asus Smart Doctor ( asta in cazul in care ai ASUS )Iar un program universal ar fi: SpeedFan. Le rulezi, apoi rulezi si jocul, si mai dai un alt tab dupa ce intri si vezi si tu unde creste temperatura Sa stii daca sa`ti iei o placa video sau cooler nou Oricum, poate sa fie si de la ram daca nu ma insel. Incearca totusi sa vezi temperaturile.Peace Quote
Caracal Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 am nvidia fx 5900, iar in everest temperatura gpu e de 80 de grade wtf?!daca e ecranul ala albastru, e de la drivere. citeste si tu ce scrie pe acolo. si mie imi facea figuri, zicea ceva de core_usb, de camera web...mai multe Quote
georgex_hacker Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 cred ca este de la driver sau de la placa video!!cred ca se incalzeste prea tare !! asa mi s-a intamplat si mie si m-am dus la aia acolo Quote
LLegoLLaS Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 care e temperatura normala la procesor?? Quote