Mr.Jokerx Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Înva?? engleza gratuit. Pentru întotdeauna.Link : https://www.duolingo.comAr trebui unu si pentru Romana Quote
QUADMACHINE Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Nu-i bun, eu am fost as la franceza si asta cica nu scriu bine The Child.Pai asa stiu eu ca se zice in franceza... Quote
AdIntended Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Posturi inutile, doar pt like-uri si rep..ceva imi zice ca acus vad un topic "Mr.Jokerx tepar/scam" Quote
Mr.Jokerx Posted March 8, 2015 Author Report Posted March 8, 2015 (edited) Posturi inutile, doar pt like-uri si rep..ceva imi zice ca acus vad un topic "Mr.Jokerx tepar/scam"Si vad cum te bagi aiurea in seama ...! Edited March 8, 2015 by Mr.Jokerx Quote
Active Members SynTAX Posted March 8, 2015 Active Members Report Posted March 8, 2015 Si vad cum te bagi in seama cu aiurea .. !Chiar ar trebui unul pentru romana pentru ca nu vad rostul pentru care ai scris cu majuscula romana, dar in fine. "Înva?? engleza gratuit. Pentru întotdeauna." Pentru intotdeauna? Doamne fereste.Duolingo e cea mai proasta aplicatie de gen. Daca vreti sa invatati orice limba de pe pamantul asta, lasati-mi un mesaj privat si va dau documentatie + dictionar. Quote
Euservr Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Good site but google translater is better. Quote
Active Members SynTAX Posted March 8, 2015 Active Members Report Posted March 8, 2015 (edited) Daca vreti dictionar online bun: hallo.roPS: Toti cei care mi-ati da pm pentru ceea ce am promis le primiti diseara pe toate, toti. Edited March 8, 2015 by SynTAX Quote
QUADMACHINE Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Si v-am zis ca nu este bun, sunt AS la franceza. Le garcon = le garsoniere (mai multe apartamente) , stiu eu ce stiu Quote