sawyer Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 postati si voi care vi s`au parut mai scarboase Quote
go_sword Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 tine-le dracului pt tine :evil: offtopic dar in limita bunului simt..nu-i forum de zoofilie :evil: Quote
loki Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 :shock: ma pot sa zic ca e capodopera poza aia, am vazut eu destule, vezi un torrent kinkythai da asta le intrece pe toate. Mi-a intors stomacu pe dos si beeam bere nu mancam.PS pot sa o folosesc la un profil HI5? Quote
sawyer Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 hahahaa, pai ia sa caut si eu torrentul ala sorry pt berica, trebuia sa pun un warn dar nu m`am gandit lol. puneti si voi poze Quote
loki Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 mi-e cam teama , astept eventualele avertismente ale adminilor si pun si eu:D Quote
amprenta Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Scarboasa e , da e si fake . Am o poza cu unu flama cand face dus ,now that`s some scary shit . ------------------------------------------------------------------------------eu tot insist pe flama , da vad ca ma ignora pfu , I miss the old guy ( o sunat gay ? !) Quote
loki Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 PS: pune pune WARN cu edit la subiect daca merge kinkythai e printre altele si o colectie gastronomica de la bullshit la dogshit ca 2girls1cup e minciuna. Nu mai stiu daca pe torente e posibil sa fi luat de pe emule. Pentru ceva pitoresc in grajd "lord of the dung". Quote
alcol Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Pfff....carnatii masii mi-a facut o foame...si imi vine sa vomit daca mananc iar si imi facu` aia o pofta de o gagica :evil: Quote
CrazyNET Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 hm... a avut idee buna sa le potriveasca cel care a facut-o dar nu se prea potriveste capul la mana dreapta se vede ca e facuta in PS dar oricum .... Quote