Hertz Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Am auzit acum o poveste si nu stiu daca e adevarata.E adevarat ca cei de la ClikNet sau RDS spre exemplu,pt a preveni piratarea pot sa vada in functie de IP-ul fiecaruia sau de clasa de IP,habar nu am,pot sa vada ce anume downloadezi de pe internet? :roll: Quote
amprenta Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Tu cand faci un request catre o pagina web sau orice altceva , pachetele trec prin serverele lor , da pot vedea ce downloadezi , ce site-uri vizitezi ...etc Quote
Hertz Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 ..ok...dar sunt convins ca exista o metoda prin care am putea "pacali" cumva pachetele sa nu mai treaca prin serverul lor...Sau poate schimbarea adresei de IP ar ajuta? Quote
phreak Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 ..ok...dar sunt convins ca exista o metoda prin care am putea "pacali" cumva pachetele sa nu mai treaca prin serverul lor...Sau poate schimbarea adresei de IP ar ajuta?ceea ce zici tu n-are sens. Uite de exemplu curentul electric poti sa nu-l treci prin electrocentrala sau sa-l pacalesti sa nu treaca prin ea? Quote
sawyer Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 nasol daca te urmareste vreun copoi, poti sa ai socks, ce vrei tu, tot poate sa te toarne. de aia, un prieten f bun mi`a zis odata: cel mai bun proxy/socks sa`ti faci treaba linistit e sa folosesti conexiune wireless furata dar la noi in romania nu prea sunt hotspoturi, ma rog. Quote
Guest Kenpachi Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 tot ce faci pe internet poate fi urmarit de catre tine ... tine de cultura ta daca vrei sa te protejezi ... foloseste numai https si servere cu criptare ... astfel pe serverele providerilor vor ramane doar urme criptate pe care nimeni nu se va deranja sa incerce sa le cripteze. Quote
Zeus Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 ...Daca faci "boacane" mai mari...si CONTINUI pe aceeasi LINIE...poti sa folosesti si Socks, pocks, trocs, ....https, VPN-uri, servere, zombie, wireless ocazional...etc...ca tot vei fi prins......ca sa reusesti trebuie sa "testezi" ...tinte Random...fara sens...si cu putin creier......in Ro poti sa suni si la Politie sa le dai Ip-ul si numele tau ca tot nu stiu aia cu ce se mananca... Copoii de la noi nu au bani nici de gogosi cu gem, ce sa mai vorbim de Analiza Reteleor, Forensics...etc......in tarile mai dezvoltate ramai surpins de ce "scule" au oamenii si ce tehnologii folosesc...Povestile de la ProTv ptr. audienta, in care spun de X, Y si Z ca au spart Ebay-ul sunt baliverne......pierderea datelor personale a peste 25 milioane in GB...si alte atacuri organizate...acolo ii miezul......faptul ca trag si eu cu ochiul la vecinul in PC...sau ii iau mailul la Rodica....sau dau cu bootii din picioare ii kaka maca...pe Tehnicianul de serviciu de la Provider il doare-n palarie...doar daca se repeta si se agraveaza situatia...se intervine...Punct Quote