devil Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 mie unu mi-e rusine k sunt român când vad asha ceva.. in primul rând când am vazut clipul imi venea dau cu monitoru de pamânt, asemenea specimene le-ash pune la zid si in al 2lea rând k un ratat isi face bani din reclame si voturile celor care pun botu la asha ceva.. mie mi-ar fi rushine am facut si eu multe tâmpenii pe net da nu m-am injosit niciodata in halu asta. Am mai trimis un complaint la un site de genu asta pe lx.ro am citit atent termenii lor si am speificat si exact termenii care i-a incalcat si de 2 luni nu s-a facut nimik situ este inca acolo nu am primit nici un reply. Voi pune si la asta da` ma indoiesc k se va face si aici ceva.. daca are cineva curaj sau stie ce sa-i faca kiar va rog.. dk nu cel putin un complait ar ajuta sau cel putzin nu dati voturi.. asta o zic pentru cei mai naivi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 a 1000-a petite de acest gen care va duce la rezolvarea a nimic ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 nici nu se incearca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redblue86 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 patetic...persoanele de genu ar trebui impuscate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devianc3 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Subscriu!... Shoot the bastards! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...