CrazyNET Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 RSTzone.org Hard DanceTracks:1.Tune Up! - Feel Fine2.Pulsedriver - Neptuna3.Baracuda - Ass Up! (Groove Coverage RMX)4.Fabio Vega - No Way Out5.Cascada - How Do You Do6.Basslovers United - Insanity7.C-Bool - House Babe (Pulsedriver vs. Rocco RMX)8.DJ Dean - Music Is My Life (Sven-R-G vs. Bass-T RMX)9.Flashrider - Sex In The Clubs10.Brisby & Jingles - We All Love DiscoDownload: [url]http://rapidshare.com/files/98055760/RSTzone.org_Hard_Dance.rar.html[/url]Pass: rtszone.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicu1991 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 thank you for the music, da... Hard Rock nu pui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 thank you for the music, da... Hard Rock nu pui? o sa pun mai multe genuri de muzica cand am vreme doar.... wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
edededi Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 mel sunt misto dar ai uitat sa zici ca parola e rstcenter.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 n-ar trebui sa ne intrebi ce muzica ascultam ? noi cei din staff ?sau macar sa recomandam un gen/muzica..rstzone music picked by some dude.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michee Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Eram sotto ca asta nu-i muzica scoasa de cei de la RST.....ma si miram...bine moubik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 am pus aceasta muzica in sperantza ca o vor pune altii pe alte forumuri si sa se mai adune ceva useri, si am mai spus ca o sa fie mai multe genuri de muzca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 forumu asta numai are nici un sens daca vine lumea ca ai facut tu un album si l-ai pus pe net. Nu cred ca va veni lume cu interese in domeniul securitatii/programarii daca vine dupa muzica . Parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 asta e parerea ta si daca nu vin :oops: atunci o pun asa pt useri care sunt acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickeD SicK Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Am si eu o intrebare, are vreunu sau stie cum sa "sparga" un cont de WoW?Am o problema un iranian ia furat contu cuiva si ia schimbat parola...Acum trebuie sa-i aflu parola, dar cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...