shadow19 Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Buna seara am o intrebare vreu sa comand de pe aliexpress o tableta care valoreaza 210 dollari dar sa scap de taxe, chinezoiu il scrie ca-si 50 de dollari tableta. Intrebarea este, dhl aduce acasa produsul sau unde...... si ce sar putea intampla daca intervine ceva ...... Quote
daNNy.bv Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 da, DHL aduce acasa. Te suna si te intreaba valoarea, iar tu aprobi. iti mai ia o taxa mica si aia e Quote
shadow19 Posted March 16, 2015 Author Report Posted March 16, 2015 da, DHL aduce acasa. Te suna si te intreaba valoarea, iar tu aprobi. iti mai ia o taxa mica si aia emersi:D Quote
FrosBerG Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Este foarte probabil sa-ti ceara dovada platii catre extern, caz in care vei plati destul de mult. Eu am patit asa cu niste produse pe care le-am subestimat ca si pret si mi-au cerut declaratie pe propria raspundere ca nu le comercializez precum si dovada platii. Quote