Jump to content

FrosBerG

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FrosBerG

  1. Salut, Dau la schimb 3 jocuri : Heroes of Warcraft , Heroes of the Storm,Crisys 2 Origin si eventual invitatii pe scenefz, pentru jocul Just Cause 3. Daca are cineva licenta pentru Just Cause 3 si o poate da la schimb sau doreste altceva ,rog sa posteze. MUltumesc
  2. Salut, Imi oferi si mie un cont, te rog? Multumesc!
  3. Instaleaza-ti blacklist pe telefon si scapi de grija
  4. Salut, vezi poate iti e de folos link asta TousLesDrivers.com - Téléchargement gratuit de mises Ã* jour PC (drivers, bios, firmwares, utilitaires)
  5. E unul dintre cele mai bune programe de vizionat filme,are marele avantaj cu buffer-ul,astfel pentru cei cu PC-uri mai slabe vizionarea unui blu-ray nu mai constituie o problema.
  6. Nu primesc mail-ul de confirmare pentru inregistrare, desi am solicitat revalidare de vreo 3 ori
  7. Este foarte probabil sa-ti ceara dovada platii catre extern, caz in care vei plati destul de mult. Eu am patit asa cu niste produse pe care le-am subestimat ca si pret si mi-au cerut declaratie pe propria raspundere ca nu le comercializez precum si dovada platii.
  8. Am o licenta de Crysis 3 pe platform Origin, as schimba-o cu o licenta de Resident Evil 5 sau cu un gift de steam pentru Resident Evil 5. Daca este cineva interest, pm Multumesc!
  9. Cum iti dai seama ce vechime are contul?Am si eu vreo 2 destul de vechi,de cel putin 3-4 ani
  10. Salutare, Ofer o invitatie de sceneFZ pentru una de Filelist, cine este interesat PM me. Multumesc!
  11. Pentium 4 3.0 Ghz, 3gb RAM,Nvidia gforce 210,windows 8.1 Deci e mai mult decat suficient pentru a reda cu PowerDVD un bluray
  12. Nu iti trebuie mare configuratie ca sa rulezi filme in format bluray,mai degraba conteaza player-ul.Eu am un dual core vechi de 6 ani si 3gb de ram si o placa video destul de slabuta. Daca vreau sa vad un film in format 1080p cu bsplayer sau alt player, imi sacadeaza si uneori se blocheaza. In schimb daca folosesc PowerDVD 14,care are buffer,vad orice film in orice format, flawless.
  13. Salut, Daca are cineva in plus o invitatie pe tracker-ul scenefz,rog sa imi ofere si mie una. Multumesc anticipat.
  14. Demential,multumesc mult,merge uns!
  15. Blackrose imi poti da si mie programul de semnat .sis-urile?Am un Nokia E51. Multumesc!
  16. Salut,poti sa-mi oferi un link cu cartile scrise de Allen Carr(ex: In sfarsit nefumator,carte pe care am gasit-o insa mai are si altele despre greutate alcool etc pe care nu le gasesc). Multumesc
×
×
  • Create New...