u0m3 Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Dupa cum zice si titlul, sunt curios daca se poate schimba IMEI la HTC One M7.Telefonul a fost cumparat de pe un site gen okazii si am avut placuta surpriza sa aflu ca probabil e furat si e blocat in tara in care intentionam sa il folosesc.Multumesc anticipat. Quote
woodgardian Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Dupa cum zice si titlul, sunt curios daca se poate schimba IMEI la HTC One M7.Telefonul a fost cumparat de pe un site gen okazii si am avut placuta surpriza sa aflu ca probabil e furat si e blocat in tara in care intentionam sa il folosesc.Multumesc anticipat.Buna dimineata.Sigur ca se poate schimba ,doar ca te costa aproape cat telefonul.sau poate gasesti un alt htc m7 rupt la un pret convenabil. Quote
u0m3 Posted March 17, 2015 Author Report Posted March 17, 2015 Da, nu m-am exprimat corect: ma refeream sa schimb IMEI prin resoftare... Fara sa schimb piese efectiv. Quote
nebthe Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Ai drepturi de root pe el? Daca da, incearca asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivek.imeichangerAi grija, in majoritatea tarilor e ilegal sa schimbi IMEI-ul. Si daca stii ca telefonul e furat, ai face bine sa-l predai. Quote