Amidamarul Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 sal nu ma ajuta si pe mine nimeni cum fa csi eu sa merga pc mai bine la jocuri nu stiu ce are merg greu toate jocurile joc tom Clancy's spliner cell double agent si merge greu de unde o fi ce trebuie schimbat in pc am urmatoarea configuratie: placa de baza p4m900 micro 775 .ram 1024 mb , procesor intel dual core 2.66 , placa video ati radeon x1550 .sunet integrat. retea integrata Quote
devianc3 Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 IMO inca un Giga de RAM nu ti-ar strica Quote
alcol Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Poate e la procesor sau placa video??Daca nu de la astea poate ai virusi sau ai multe multe programe in calculator.Daca ai foarte multe utilitare in calculator cu timpul "cere" format de la sine pt. ca va merge din ce in ce mai greu.Da` daca zici ca in joc merge greu uitate la optiunile jocului da` cred ca sigur e de la Placa Video Quote
brandon Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 incearca sa umblii prin setarile jocului Clancy's spliner cell double agent, pune-le si tu pe unele setari medium, altele low, pune rezolutia pe 800x600 etc etc ...vezi cum iti merge...daca nici asa nu iti merge, mai pune-ti 1 Gb de Ram...poate acel joc vrea mai mult ram...desi m-as mira..incearca sa pui win din nou...oi avea probleme cu el...oi fi virusat...bafta. Quote
redblue86 Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 double agent cere pixel shader 3.0 .. pe placa ta nu o sa mearga.Nu ar strica nici 1gb ddr in plus Quote