Jump to content

Recommended Posts

Posted

sal nu ma ajuta si pe mine nimeni cum fa csi eu sa merga pc mai bine la jocuri nu stiu ce are merg greu toate jocurile joc tom Clancy's spliner cell double agent si merge greu de unde o fi ce trebuie schimbat in pc am urmatoarea configuratie: placa de baza p4m900 micro 775 .ram 1024 mb , procesor intel dual core 2.66 , placa video ati radeon x1550 .sunet integrat. retea integrata :(

Posted

Poate e la procesor sau placa video??Daca nu de la astea poate ai virusi sau ai multe multe programe in calculator.Daca ai foarte multe utilitare in calculator cu timpul "cere" format de la sine pt. ca va merge din ce in ce mai greu.Da` daca zici ca in joc merge greu uitate la optiunile jocului da` cred ca sigur e de la Placa Video

Posted

incearca sa umblii prin setarile jocului Clancy's spliner cell double agent, pune-le si tu pe unele setari medium, altele low, pune rezolutia pe 800x600 etc etc ...vezi cum iti merge...

daca nici asa nu iti merge, mai pune-ti 1 Gb de Ram...poate acel joc vrea mai mult ram...desi m-as mira..

incearca sa pui win din nou...oi avea probleme cu el...oi fi virusat...

bafta.