georgex_hacker Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Sunt Georgex am 12 ani si sunt clasa a V programez in C# de 6 luni si vreau sa invat si de aici cate ceva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Salut Gigele! :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Glumesti nu? In clasa a 5-a programezi de 6 luni .Io stiu ca in romania se face informatica din a 9-a.Eventual la scoli private mai devreme.In fine,WELCOME! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 programare adevarata se face singur.si nu exista limita de varsta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CobrA Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 SPAMMER. BANdaca faci de 6 luni aratane ceva facut de tine. BAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Salut sunt alcol programez pe centura de 2 ani si scot profit da` am venit aici sa ma luati si voi..Intr-a v-a in c#???Greu imi vine a crede ...oricum bun venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNET Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 voi nu vedeti ce a facut copilul asta ?? ... aproape 50 posturi in 2 zile ?... invie threaduri de anul trecut cu un "thx, ms, frumos" ??? ma mir ca programezi de 6 luni ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Exact asta ma enerveaza pe forumuri...faci 50 de posturi cu tutoriale,programe(toate COPIATE) si apoi te dai mare...aa pai si yo programez televizoru` inainte sa ma culc si ceasu` sa ma trezeasca dimineata. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tw8 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 @Hertz: Se programeaza de la orice varsta.SPAMMER. BANIa-o mai usor. De cand dracu dai tu banuri, ca am vazut vreo 3 posturi de-ale tale in care il banai pe tipu' asta .Serios vorbind ... nu ai dreptul/puterea de a bana, dar cred si sper ca adminii sa se autosesizeze, dar nu pentru ca a facut 50 de posturi in 2 zile, ci pentru ca sunt posturi sub orice critica.Ontopic: Bine ai venit ... sper sa pleci tot cu bine . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CobrA Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 @Hertz: Se programeaza de la orice varsta.SPAMMER. BANIa-o mai usor. De cand dracu dai tu banuri, ca am vazut vreo 3 posturi de-ale tale in care il banai pe tipu' asta .Serios vorbind ... nu ai dreptul/puterea de a bana, dar cred si sper ca adminii sa se autosesizeze, dar nu pentru ca a facut 50 de posturi in 2 zile, ci pentru ca sunt posturi sub orice critica.Ontopic: Bine ai venit ... sper sa pleci tot cu bine .ati inteles gresit. ban in sensu sa ii dati ban . nu ca dau eu ban. eu nu pot face asta ... da sunteti obisnuiti ca un admin cand da ban sa scrie "BAN" . a fost greseala mea ca nu am zis sa ii dati ban. sry ca sa inteles gresit bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Bun venit pustiule, imi place ca la o varsta frageda ai pus burta pe programare, dar nu uita si de restul.Consider ca e foarte bine ce faci, bun venit si continua sa inveti programare!-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Bine ai venit ... sper sa ne aratzi kat de curand kateva lucrari facute de tine ! P.S. Nu criticatzi oamenii doar din aparentze ... Aparentzele inseala ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...