Jump to content
georgex_hacker

Salut Rstzone.org

Recommended Posts

Posted

Salut sunt alcol programez pe centura de 2 ani si scot profit da` am venit aici sa ma luati si voi..Intr-a v-a in c#???Greu imi vine a crede ...oricum bun venit

Posted

Exact asta ma enerveaza pe forumuri...faci 50 de posturi cu tutoriale,programe(toate COPIATE) si apoi te dai mare...aa pai si yo programez televizoru` inainte sa ma culc si ceasu` sa ma trezeasca dimineata. :wink:

Posted

@Hertz: Se programeaza de la orice varsta.

SPAMMER. BAN

Ia-o mai usor. De cand dracu dai tu banuri, ca am vazut vreo 3 posturi de-ale tale in care il banai pe tipu' asta :)).

Serios vorbind ... nu ai dreptul/puterea de a bana, dar cred si sper ca adminii sa se autosesizeze, dar nu pentru ca a facut 50 de posturi in 2 zile, ci pentru ca sunt posturi sub orice critica.

Ontopic: Bine ai venit ... sper sa pleci tot cu bine ;).

Posted
@Hertz: Se programeaza de la orice varsta.
SPAMMER. BAN

Ia-o mai usor. De cand dracu dai tu banuri, ca am vazut vreo 3 posturi de-ale tale in care il banai pe tipu' asta :)).

Serios vorbind ... nu ai dreptul/puterea de a bana, dar cred si sper ca adminii sa se autosesizeze, dar nu pentru ca a facut 50 de posturi in 2 zile, ci pentru ca sunt posturi sub orice critica.

Ontopic: Bine ai venit ... sper sa pleci tot cu bine ;).

ati inteles gresit. ban in sensu sa ii dati ban . nu ca dau eu ban. eu nu pot face asta ;) ... da sunteti obisnuiti ca un admin cand da ban sa scrie "BAN" . a fost greseala mea ca nu am zis sa ii dati ban. sry ca sa inteles gresit ;) bafta

Posted

Bun venit pustiule, imi place ca la o varsta frageda ai pus burta pe programare, dar nu uita si de restul.

Consider ca e foarte bine ce faci, bun venit si continua sa inveti programare!

-Gonzalez