Jump to content
Kwelwild

Kwelwild - "My Attacks"

Recommended Posts

Posted

target.png?w=90&h=90

Sà-ncepem cu-nceputul; Am ales sà fac acest thread, nu pentru laudà cum ar crede unii, (nu sunt rasist si nu am treaba cu Tinkerbell), ci pur si simplu din lipsà de ocupatie. Bun, n-as zice cà aceste..sà le numim atacuri, au fost realizate in mod "educativ"...dar nici nu au fost folosite in scopuri frauduloase, sau care sà afecteze sau sà puna in pericol date/vreun sistem al vreunei agentii/companii. Majoritatea pe care le-am crezut "importante" evident, le-am raportat, iar restul, "mortii cu mortii, viii cu viii"! Asadar, acum 2 ani am ales sà fac un mic blog pe wordpress, in care sà pàstrez càteva amintiri.

» European Space Agency

» Royal Navy - MOD.UK

» US Army

» N.A.S.A

» Pentagon

» WhiteHouse

» Kaspersky

» SourceForge

» Reuters

» PayPal

» Apple

» Oracle

» MySQL

» Yahoo

» AMD

» IBM

» CNN

» ESET

» Norton

» Avira

» Adobe

» Nero

» McAfee

» MediaFire

Ca sà inchei, vreau sà repet cà nu e pentru laudà si sunt constiènt cà sunt bàieti pe forum mult mai capabili, fie mai noi, fie mai vechi.

Have a nice day HOMIES!

In the kingdom of the blind, the one-eyed man is the king

• Upvote 1
Posted

Dar de ce ai in toate pozele "View profile"?

Si doar o sugestie, banuiesc ca sunt reparate altele, ziceai ca ai raportat, ar fi bine sa spui si cate o poveste pentru fiecare...

Posted (edited)

Voi va dati seama cat timp din viata si-a pierdut omu asta sa caute atatea XSS-uri fara rost?

Ma bucur ca am primit reputatie negativa la primul post de sus, cu mesajul:

Thread: Kwelwild - "My Attacks"

tàran prost, muie din Lugano

Edited by DeadSoul
Posted

Pacat ca nu mai gasesc videoul si topicul in care se vedea clar ca pui pauza si bagai siteul in hosts sau ceva de genu :)

Btw, am pula mare 2 metri, nu vreau sa ma laud, ma plictisesc, deci nu ma laud.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...