Jump to content

DeadSoul

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DeadSoul

  1. Te-ai gandit vreodata sa fac stand up comedy ?!
  2. Legenda spune ca Buldogu de la S.R.I i-a spus lui TinKode urmatoarele cuvinte la decizia finala: Draga tinkoie, ai de ales: Daca vrei sa traiesti liber mai departe, te duci la CSD (Ce se intampla cu PULA MEA Doctore?) sau faci puscarie si eu o sa-ti tin lumanarea in timp ce o sa te fut in cur.
  3. Posteaza link-ul aici sa vad si eu, sa rad mai cu pofta.
  4. Oups, am gresit, scuzati-ma dar eu nu am mai pasit pe taramul ROmanesc de aproximativ 30 de ani, am o scuza, insa el nu.
  5. Va prezint ce-a mai competenta persoana din staff-ul RST. Acest personaj sau ma rog, specimen, a terminat niste studii (credem noi), si speram ca asa este: http://i.imgur.com/yU8OQUm.png Auzi "ba", oare e inadegvat sa scrii asa sau nu e neadecvat hai ca, daca scriai inadecvat era mai ok, dar chiar asa domnule? Apropo, iti mai plac orele de la seral? Inca ceva, daca ai tupeul sa stergi acest topic, sau sa il trimiti la cosul de gunoi doar pentru faptul ca nu-ti place atunci recunosti ca ai facut liceul la frecven?? redus?.
  6. Voi va dati seama cat timp din viata si-a pierdut omu asta sa caute atatea XSS-uri fara rost? Ma bucur ca am primit reputatie negativa la primul post de sus, cu mesajul: Thread: Kwelwild - "My Attacks" tàran prost, muie din Lugano
  7. Mancatias pula ta sunt doar XSS-uri astea, ce mortii lor de atacuri sunt astea?
  8. Super, ai dat like la ironia care ti-a fost desemnata tie, cati ani ai?
  9. You deserve it sir. //Esti foarte inteligent, ti-ai editat postul de mai sus, pacat ca l-am introdus in Quote alaturi de dorinta ta.
  10. @Aerosol jupane deja ti-ai luat ban? [FPD] *.toshiba.com - Marea Lovitura! (Big Hit's) - CrackingHooD - Forumuri Cracking, Tutoriale ,Conturi Premium Gratis
×
×
  • Create New...