the.fish3r Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Plictisindu-ma, m-am gandit la o idee: ce parere aveti daca am crea un grup pe facebook pentru a socializa intre noi.Sunt de parere ca lucrurile ar decurge mult mai ok pe forum, nu ar mai fi atatea certuri si pe langa toate astea s-ar lega prietenii intre noi, cei care suntem din aceleasi judete am avea ocazia sa ne intalnim si sa bem impreuna(ca asta va place la toti) si etc. Deci, ce parere aveti?!P.s daca strang 50 de like-uri la postarea asta, o sa deschid eu grupul Quote
tested Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 o parere bune +1am nevoie de ceva si nu gasesc .....si nu deschid thread ca nu prea il ia nimeni in seama ... Quote
wHoIS Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Pana apar baietii cu "Eminescu, Caragiale, Creanga" si se alege praful cum s-a ales si de chat-(uri*). Quote
the.fish3r Posted March 24, 2015 Author Report Posted March 24, 2015 O sa facem un grup inchis, regulament si 3-4 admini. nu cred ca or sa fie probleme...iar cine face, zboara! Quote
player81 Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Exista si mai actualizata https://www.facebook.com/rstforumsDar ce-i drept ... e pagina, nu grup! Quote