holysleeper Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 am si eu nevoie imediata de un ajutor....cum pot afla o istorie a ipurilor conectate la un calculator?va rog ajutatima k am niste probleme.....cineva a intrat in compul iubitei mele si vreau sa aflu cn k a luat niste documente si poze foarte importante.va rog ajutor..... Quote
Caracal Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 am si eu nevoie imediata de un ajutor....cum pot afla o istorie a ipurilor conectate la un calculator?va rog ajutatima k am niste probleme.....cineva a intrat in compul iubitei mele si vreau sa aflu cn k a luat niste documente si poze foarte importante.va rog ajutor.....ala ar face bine sa publice pozele....asa o sa le vezi si tu cum adica istorie a ip-urilor?! Quote
holysleeper Posted March 10, 2008 Author Report Posted March 10, 2008 adik sa aflu ultimele ipuri conectate la calculatorul ei...k in internet log nu am gasit nici un ip ciudat....... Quote
escalation666 Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 am si eu nevoie imediata de un ajutor....cum pot afla o istorie a ipurilor conectate la un calculator?va rog ajutatima k am niste probleme.....cineva a intrat in compul iubitei mele si vreau sa aflu cn k a luat niste documente si poze foarte importante.va rog ajutor.....Ar trebui sa specifici si metoda prin care au fost compromise acele documente. Atunci cand cineva se autentifica prin remote desktop, sau prin aplicatii de tipul VNC, sau acceseaza SMB share-uri, i se logheaza ip-ul in logs si le poti vizualiza din Event Viewer. De asemenea, nu ar strica sa te uiti peste log-urile firewall-ului...in caz ca prietena ta ar folosi asa ceva. De asemenea, unii tind sa vizite din nou "locul crimei", si prin urmare, poti intinde o capcana persoanei respective. Un sniffer, un IDS ar fi util...si in rest ar putea fi utile si alte tool-urile, dar repet, depinde si modul in care a fost accesat calculatorul. Quote
pacMakaveli Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Sa nu fi luat din greseala vrea'un keylooger. Quote