AlexFcd Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 (edited) S-a deschis un nou site de socializare aproape identic cu FACEBOOK, doar ca acesta te plateste ori de cate ori primesti un like,coment , postezi sau dai share Site-ul e deschis nou si deocamdata iti trebuie o invitatie ca sa iti poti face cont dar deja are milioane de utilizatori, devenind viral in mai putin de o luna. Vino si tu pe TSU si invita-ti prietenii Aici aveti invitatia cu reffar refCe parere aveti despre acest site? Edited March 29, 2015 by nedo Quote
zonamea Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Faci concurenta cu cine nu trebuie. Eu spun ca nu o sa ai nici o sansa. Milioane de persoane fake, sau pana mea, fi serios ... nu il postai u aici daca era asa Quote
AlexFcd Posted March 29, 2015 Author Report Posted March 29, 2015 Stiu ca nu am nicio sansa,dar ....poate altii vor sa-l incerce. Quote
k0k0 Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Inregistrarile sunt free, + ca nu ai voie cu link cu reff. Quote