new_kode Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Salut RSTAm nevoie de un program sau un script in root pentru a da flood serverelor de Metin2, am incercat udp.pl pe root dar nimic nu am reusit.Va rog fara glume sau mistouri, daca ma puteti ajuta bine daca nu nu, nu vreau comentarii inutile 1 Quote
shadowSQLi Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 ai postat in categoria gresita, metinare.. Quote
k0k0 Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 tu ai facut un topic inutil in primul rand, in al 2lea, nu ai nr de posturi necesare pentru a face o cerere. Quote
DarkAlexutzu Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 (edited) WTF !Merge mintea la baiatu,la fel ca la pentium 4.Motivele care nu te ajut:1.Root2.Metin23.Flud4.Manele.5.Categorie gresita.B? ave?i grij?,c? v? pic? cu udp.pl,nu face?i mi?to de el. Edited March 30, 2015 by DarkAlexutzu Quote
Al_sasha Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 De ce sa le dai ma omule "flud" ce ti-au facut barosane ? Quote
Rickets Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 De ce sa le dai ma omule "flud" ce ti-au facut barosane ? Nu i-au dat arma+9 cu sclipici @new_kode tine minte : METIN = VIRGIN Quote
new_kode Posted March 30, 2015 Author Report Posted March 30, 2015 Am precizat mai sus ca nu am nevoie de comentarii stupide, intradevar nu am stiut unde sa postez si imi cer scuze. Nimeni nu mi-a facut nimic as dori sa vad cat de rezistent este serverul pe care l-am achizitionat Quote
Al_sasha Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 (edited) "Am nevoie de un program sau un script in root pentru a da flood serverelor de Metin2, am incercat udp.pl pe root dar nimic nu am reusit. " Da ma barosane da lasa-i si pe ei sa aibe server, Lasa-i si pe ei sa se joace k is doar niste copilasiAsta e un site de securitate nimeni, oameni seriosi nu se implica in prostii deastea numai " kinderi " Poate reusesti ceva Edited March 30, 2015 by Al_sasha Quote
Webz Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Voi metinarii , astia care postati cacaturi pe rst va apara cuvintele " post inutil " , pai in pula mea tu acum ne ceri noua sa iti dam un program sa faci pe bossu' cu cel care te enerveaza ? Quote
adidasusx Posted October 23, 2015 Report Posted October 23, 2015 @Rickets "Hacker"=Pu?c?rieMa baiatul v-a cerut ajutorul si a si specificat sa nu comentati pe langa subiect asa ca de ce drq face-ti pe destepti cu el?Nu vreti sa il ajutati,nu ii raspunde-ti. Quote