georgex_hacker Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Ai de realizat doua etape :1. Deschide un Notepad in care scri urmatoarele :[General]Manufacturer= <aici scri ce vrei tu> ex : ALEXModel= <aici la fel scrii ce vrei tu>[support Information]Line1=scri ce vrei tuLine2=scri ce vrei tuLine3=scri ce vrei tusi pui Line4=,Line5=, cate doresti ; in functie de cat vrei sa scri in windowulde support .Dupa ce ai terminat de editat acest notepad il salvezi in urmatorul fel :oeminfo.iniExemplu:[General]Manufacturer=Georgex_hackerModel=Windows SP2 By Georgex_hacker[support Information]Line1= ...:: Windows By Georgex_hacker::...Line2= Powered By Georgex_hacker2. In pasul al doilea va trebui sa creezi o mica poza ,in orice program ai ladispozitie , Paint, Paint Shop Pro , Fireworks ,orice . Poza poate sa continaorice dar trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici :Marimea trebuie sa fie : 100 pe 75si trebuie sa fie salvata ca si : oemlogo.bmpTot ce mai ai de facut este doar sa iei cele doua fisiere create ,si anume :oeminfo.ini si oemlogo.bmp si sa le copii in directorul : C:/windows/system32GATA !!! Acum iti poti vedea propriile tale caracteristici accesand :Control Panel / System - propertiesSau Click dreapta pe My Computer ->Proprietiesbafta la totiSursa:Hellsoft.eu PS:Scuzati-ma ca nu am pus sursa! Quote
Guest Nemessis Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 1. Precizeaza sursa inainte sa iti iei warn sau ban2. Chiar daca dai copy/paste macar corecteaza tonele de greseli gramaticale Quote
nicu1991 Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 ups frumos tut. nu poti sa schimbi valoare ramului? Quote
georgex_hacker Posted March 15, 2008 Author Report Posted March 15, 2008 gata am pus sursa nemessis multumesc pentru atentie Quote
katanajr Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Am facut asta si nu sa schimbat nika unde tre sa arate poza sau ce am scris??? Quote