.Breacker Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Salut,?ti?i vreun site de g?zduire ?i domenii cu plat? SMS Telekom?Sau dac? ave?i vreunu Orange sau Vodafone ?i îmi pute?i face plat? dau 4€ prin Telekom. Quote
Guest Kronzy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Sunt N site-uri care proceseaza plata prin mobilpay si poti plati si cu telekom. Quote
.Breacker Posted April 3, 2015 Author Report Posted April 3, 2015 Sunt N site-uri care proceseaza plata prin mobilpay si poti plati si cu telekom.?i-mi spui ?i mie unul serios? Suport, seriozitate ?i servicii cât de cât acceptabile. Quote
Guest Kronzy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 ?i-mi spui ?i mie unul serios? Suport, seriozitate ?i servicii cât de cât acceptabile.Gazduire Web Hosting, Server Dedicat VPS, Inregistrare Domenii, WebhostingAcasa - Trust Host - Game & Web HostingClever Host | Samp, Cs, Minecraft, Metin2 VDS, Radio, Domenii, Webhost, licente.eXtreamHost.com - Hosting de calitate cu plata prin SMS !Portalul clientilor - SC.FLEXI MEDIA TECHNOLOGY.SRL Quote
puscarie Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Cauti ceva gazduire ssd, nu? Servicii complete de hosting, reseller, domenii, solutii marketingPortalul clien?ilor - 69HOST.RO GAZDUIRE SERVERE METIN2 ,DOMENII ,SERVICII Web Quote