ICEBREAKER101010 Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Salutare,Stie careva daca se pierde garantia la device-urile samsung in cazul in care le-ai rootat?Sau daca se face unroot pe device si ramane flagul de knox cu 0x1, se pierde garantia?Adica cei din service se uita la asa ceva?Multumesc! Quote
tawdarky Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Salutare,Stie careva daca se pierde garantia la device-urile samsung in cazul in care le-ai rootat?Sau daca se face unroot pe device si ramane flagul de knox cu 0x1, se pierde garantia?Adica cei din service se uita la asa ceva?Multumesc!Acum o saptamana am trimis la reprezentanta Samsung din AFI Palace un mesaj tot pe aceeasi tema si au zis ca se pierde garantia pentru root. Quote
crackerboy Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Salutare,Stie careva daca se pierde garantia la device-urile samsung in cazul in care le-ai rootat?Sau daca se face unroot pe device si ramane flagul de knox cu 0x1, se pierde garantia?Adica cei din service se uita la asa ceva?Multumesc!n-ai treaba am avut un s2 plus , i-am facut root pentru nu stiu ce prostii si dupa i-am dat unbrick/unroot a mers bine cateva zile si dupa mi-a dat crasham fost cu garantia , mi l-au reparat fara nici o problema Quote
ICEBREAKER101010 Posted April 12, 2015 Author Report Posted April 12, 2015 n-ai treaba am avut un s2 plus , i-am facut root pentru nu stiu ce prostii si dupa i-am dat unbrick/unroot a mers bine cateva zile si dupa mi-a dat crasham fost cu garantia , mi l-au reparat fara nici o problemaMa refer la device-urile mai noi : s4, s5, s6, galaxy tab s.Astea au knox flag activ.Iar daca faci root pe ele, se incrementeaza de la 0x0 la 0x1. Mergea cu towelroot pe S4 cu kitkat, fara sa incrementeze.Dar pe mine ma intereseaza in mod special, pe galaxy tab s pe care am android 5.0 Quote