Imparaul Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Numele meu este Vlad si am 28 de ani.Detin cunostinte destul de vaste in ale IT-ului fiind pasionat inca de mic.Am doar 9 clase datorita faptului ca la 17 ani am fost judecat iar din unele motive a trebuit sa parasesc tara.In prezent lucrez la o firma in Bucuresti ca helpdesk.Rog un admin daca ma poate ajuta sa-mi modific username-ul, am mancat litera "T" Quote
.Breacker Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Numele meu este Vlad si am 28 de ani.Detin cunostinte destul de vaste in ale IT-ului fiind pasionat inca de mic.Am doar 9 clase datorita faptului ca la 17 ani am fost judecat iar din unele motive a trebuit sa parasesc tara.In prezent lucrez la o firma in Bucuresti ca helpdesk.Rog un admin daca ma poate ajuta sa-mi modific username-ul, am mancat litera "T" Bun venit.Numele ?i-l po?i schimba numai dac? ai un num?r de posturi ?i ai ajutat comunitatea cu ceva sau V.I.P. Quote
Imparaul Posted April 15, 2015 Author Report Posted April 15, 2015 e ras nici sa-mi sterga contul sa-mi deschid altul nu merge? eu am vrut username-ul "Imparatul" dar nu am fost atent si am mancat o litera... Quote
io.kent Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Pana la 'Imparat' Asta ti se potriveste de minune Bine ai venit Quote
Imparatul Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Gata, m-am ajutat singur un admin sa stearga daca doreste celalalt cont si sa ma scuze pentru deranj Quote
k0k0 Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 ><bun venit, app nu ai voie cu multi accounts.. Quote
Imparatul Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Stiu, am citit regulamentul, dar pe ala nu o sa-l folosesc.Il pot sterge adminii. Quote
k0k0 Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 stai linsit, am glumit. Am citit tot topicul... Quote