jayluc Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Sunt curios voi ce va jucati, cu ce va relaxati?Eu unu mi-am facut cont iar pe dark signs. Il stiam de mult dar nu mai intrasem de foarte multa vreme, e un joc care necesita conexiune la internet, si ce mi-a placut si mai mult este ca iti poti scrie tu singur scripturile in joc ptr a face diverse misiuni cu tema de hacking . dupa parerea mea daca esti incepator in programare pentest etc e un joc foarte distractiv cu care poti incepe sa inveti macar logica in a programa in a face un script sa faca ce vrei tu. Quote
WolfUniqe Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 Sunt curios voi ce va jucati, cu ce va relaxati?Eu unu mi-am facut cont iar pe dark signs. Il stiam de mult dar nu mai intrasem de foarte multa vreme, e un joc care necesita conexiune la internet, si ce mi-a placut si mai mult este ca iti poti scrie tu singur scripturile in joc ptr a face diverse misiuni cu tema de hacking . dupa parerea mea daca esti incepator in programare pentest etc e un joc foarte distractiv cu care poti incepe sa inveti macar logica in a programa in a face un script sa faca ce vrei tu.smite,heroes of the storm,gta v Quote
CristianRoflmao Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 Heartstone si gta 5 de cateva zile Quote
Aerosol Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 Dota 2, CS:GO, GTA IV ( zilele astea imi iau "V-ul" ) Quote