Jump to content

madalinnt

Active Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About madalinnt

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. madalinnt

  Acces Icloud DOAR cu e-mailul

  Nu a mers ,dar imi pot baga p.U-la in toti copiii ma-tii dupa ce ti-o bag tie in anus mai intai. Mai panarama dracului dar tu cu mine ai vorbe de "baietas" doar ca sa te afli in treaba?Mirosi a mucegai,saracie si a teroarea din copilaria ta de la distanta.Asa te mai dai cocos aici si in realitate traversezi strada cand te ia unul in privire.
 2. madalinnt

  Acces Icloud DOAR cu e-mailul

  Salut tuturor. Incerc sa accesez Icloud-ul fostei sotii(online de la PC),avand doar userul de Icloud(fara password) si acces la adresa de e-mail(deplin) .Exista vreo metoda de a reseta parola prin e-mail,fara a introduce numarul de telefon ?(Nu am acces la telefonul ei sa pot citi codul primit prin mesaj) .
 3. madalinnt

  Reclamatie traficant de droguri

  Ai sa ajungi o piz.da si tu la fel ca amica ta,sau ce iti este, iesi din casa si invata sa traiesti Gogule. Esti tampit rau ,nu gluma. Du-te la Acces Direct,ca acolo gasesti raspunsul !!! Acolo E °vEata° ta.
 4. madalinnt

  Ce ne jucam?

  Blitz Brigade pe Ipad
 5. Suntem colonie americana, obisnuiti-va cu ideea.Suntem prea mici pentru a face ceva impotriva.
 6. Gresit, vezi ca au pe 8 Aprilie °Internationala° chiar
 7. madalinnt

  Comanda online-teapa sau NU?

  fusername MULTUMESC. Am luat legatura cu cei care au site-ul. Ideea este ca nu mai vand online, si-au deschis un magazin si in 24 de ore imi trimit pachetul sau banii.
 8. madalinnt

  Comanda online-teapa sau NU?

  Kalashnikov mersi,am sa sun la OPC . Uita'te mai bine pe site ca nu sunt numai sule de cauciuc, sunt tot felul de produse afrodisiace,creme etc.Oricum la urmatoarea comanda(pe alt site) am sa imi comand si vreo 2 vibratoare ca sunt intr-adevar spectaculoase in pat alaturi de iubita,amanta,sotie .NU sunt bune pt astia care rup laba si asteapta conturi de pe brazzers[VA STITI VOI ].
 9. madalinnt

  Comanda online-teapa sau NU?

  Am precizat ca le-am scris prin forma de contact de pe site. Le-am scris numele si ce am comandat si nu am primit un raspuns. Acum, da-i tu numele tau daca tot ti se pare ca nu a fost provocator
 10. madalinnt

  Comanda online-teapa sau NU?

  Raspunsurile tale nu au nici o treaba cu intrebarea mea,scrii mult si prost,incerci sa pari °baiat° si tu dar nu e stilul tau. Ma provoci,dar nu am sa iti raspund provocarii.
 11. madalinnt

  Comanda online-teapa sau NU?

  NU mi-am cumparat rochita daca asta te framanta mai frate !
 12. madalinnt

  Comanda online-teapa sau NU?

  In urma cu o saptamana am facut ceva cumparaturi de pe ideesexy.com ,comanda(prin curier) trebuia sa ajunga in 3 zile lucratoare.Nu au nici un numar de telefon,doar o forma de contact pe site prin care le-am si scris ,dar fara sa primesc vreun raspuns.Avand in vedere ca momentan locuiesc intr-un oras din It,unde am facut si comanda, ce pot face pt a imi recupera banii? Thnx.
 13. madalinnt

  Anti GSM Jammer v. beta

  Concluzia ta e eronata. Am vazut destui cu placa de argint la puscarie chiar daca era un sistem major de bruiaj al semnalului GSM.
 14. madalinnt

  Mircea Badea - Daca as fi hacker...

  chiar asa rapid vorbeste sau e de la fumul meu?
 15. madalinnt

  inmatriculare masina din belgia in romania

  dupa ce o cumperi mergi la un birou de ala unde iti poti scoate copie la numere.Iti vor da numerele trecute in talonul masinii doar ca nu ai semnul INSPECTIEI pe spate si pleaca si tu noaptea din Belgia.Daca nu te opreste nimeni in Belgia pana iesi,ai avut noroc si nu mai trebuie sa o inscrii acasa.Asta pana strangi bani sa platesti timbrul de mediu din Romania. Eu asa am circulat vreun an prin Romania
×