Jump to content

madalinnt

Active Members
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About madalinnt

 • Rank
  Registered user
 1. Acces Icloud DOAR cu e-mailul

  Nu a mers ,dar imi pot baga p.U-la in toti copiii ma-tii dupa ce ti-o bag tie in anus mai intai. Mai panarama dracului dar tu cu mine ai vorbe de "baietas" doar ca sa te afli in treaba?Mirosi a mucegai,saracie si a teroarea din copilaria ta de la distanta.Asa te mai dai cocos aici si in realitate traversezi strada cand te ia unul in privire.
 2. Acces Icloud DOAR cu e-mailul

  Salut tuturor. Incerc sa accesez Icloud-ul fostei sotii(online de la PC),avand doar userul de Icloud(fara password) si acces la adresa de e-mail(deplin) .Exista vreo metoda de a reseta parola prin e-mail,fara a introduce numarul de telefon ?(Nu am acces la telefonul ei sa pot citi codul primit prin mesaj) .
 3. Reclamatie traficant de droguri

  Ai sa ajungi o piz.da si tu la fel ca amica ta,sau ce iti este, iesi din casa si invata sa traiesti Gogule. Esti tampit rau ,nu gluma. Du-te la Acces Direct,ca acolo gasesti raspunsul !!! Acolo E °vEata° ta.
 4. Ce ne jucam?

  Blitz Brigade pe Ipad
 5. Suntem colonie americana, obisnuiti-va cu ideea.Suntem prea mici pentru a face ceva impotriva.
 6. Gresit, vezi ca au pe 8 Aprilie °Internationala° chiar
 7. Comanda online-teapa sau NU?

  fusername MULTUMESC. Am luat legatura cu cei care au site-ul. Ideea este ca nu mai vand online, si-au deschis un magazin si in 24 de ore imi trimit pachetul sau banii.
 8. Comanda online-teapa sau NU?

  Kalashnikov mersi,am sa sun la OPC . Uita'te mai bine pe site ca nu sunt numai sule de cauciuc, sunt tot felul de produse afrodisiace,creme etc.Oricum la urmatoarea comanda(pe alt site) am sa imi comand si vreo 2 vibratoare ca sunt intr-adevar spectaculoase in pat alaturi de iubita,amanta,sotie .NU sunt bune pt astia care rup laba si asteapta conturi de pe brazzers[VA STITI VOI ].
 9. Comanda online-teapa sau NU?

  Am precizat ca le-am scris prin forma de contact de pe site. Le-am scris numele si ce am comandat si nu am primit un raspuns. Acum, da-i tu numele tau daca tot ti se pare ca nu a fost provocator
 10. Comanda online-teapa sau NU?

  Raspunsurile tale nu au nici o treaba cu intrebarea mea,scrii mult si prost,incerci sa pari °baiat° si tu dar nu e stilul tau. Ma provoci,dar nu am sa iti raspund provocarii.
 11. Comanda online-teapa sau NU?

  NU mi-am cumparat rochita daca asta te framanta mai frate !
 12. Comanda online-teapa sau NU?

  In urma cu o saptamana am facut ceva cumparaturi de pe ideesexy.com ,comanda(prin curier) trebuia sa ajunga in 3 zile lucratoare.Nu au nici un numar de telefon,doar o forma de contact pe site prin care le-am si scris ,dar fara sa primesc vreun raspuns.Avand in vedere ca momentan locuiesc intr-un oras din It,unde am facut si comanda, ce pot face pt a imi recupera banii? Thnx.
 13. Anti GSM Jammer v. beta

  Concluzia ta e eronata. Am vazut destui cu placa de argint la puscarie chiar daca era un sistem major de bruiaj al semnalului GSM.
 14. Mircea Badea - Daca as fi hacker...

  chiar asa rapid vorbeste sau e de la fumul meu?
×