xact Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 In jurul meu sunt aproximativ 6 retele wireless, toate securizate. Nu am intentii rele, insa as dori sa ma joc un putin cu aircrack sa vad ce poate si in sensul asta, as avea nevoie de o placa de retea wireless, dupa urmatoarele conditii:- sa fie pe usb; am doar 2 pci-uri la pc (long live Dell Inc.) si acelea sunt ocupate;- sa aiba driver pe linux & compatibila cu aircrack;- sa fie cat mai ieftina;- in cazul in care exista o placa de retea pci cu calitati mai speciale, nu exclud si varianta pci-ului, desi prefer usb.Multumesc anticipat. Quote
neox Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 daca lucrezi cu winxp ii greu de gasit wlan usb stick ca sa fie compatabil cu aircrack cu winxp nu prea ai sanse sa gasesti ceva sa mearga uitate aici jos de tot la usb sa vezi care sint compatabile cu aircrackhttp://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers Quote
xact Posted March 20, 2008 Author Report Posted March 20, 2008 Momentan Vista & opensuse.... ... pagina aircrack nu-mi merge.. :? Quote
neox Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 cauti cu google aircrak-ngte duci pepagina oficeala aircrack numele la pagina sau dai direct sus aircrack-ng.org/doku.phpsi cauti tema Other Documentation si apesi pe temaCompatibility, Drivers, Which Card to Purchase Quote
Ndrey Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 merge si cu wireless radar sau wlan radar nush cum ii zice Quote