Jump to content

xact

Active Members
  • Posts

    162
  • Joined

  • Days Won

    2

xact last won the day on August 12 2011

xact had the most liked content!

Converted

  • Location
    Unimatrix Zero

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xact's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Nu stiu in ro, insa pentru joburi din afara care accepta lucru full remote, ca idee salariile sunt cam asa (din ce pozitii vad disponibile pe un inside list): - Sr Threat Intelligence Analyst 130k/year - Infrastructure Security Engineer 130k-150k/year - Information Security Developer/Programmer Engineer 110-130k - Incident Response Consultant 170-200k - Product Security Program Manager 130-150k - Senior Digital Forensics and Incident Response Analyst 170k - Sr. Security Incident Response L2 (Lead Role) 150k - jobul asta, de exemplu, e la Paypal - Vulnerability Manager - 90-110k Asa ca daca ai experienta si cunostinte serioase, poti lucra din ro pe un salariu de state. Local probabil salariile sunt undeva de 5-6 ori mai mici ca cele de mai sus pentru aceeasi pozitie.
  2. Nu neaparat, cand te duci sa ridici banii sa ai cu tine cartea de identitate, acel cod mtcn, sa stii suma exacta, si numele entitatii care ti-a trimis banii. Poti sa le scrii tu pe un notes. Adica exact ce e trecut la "Bring the following with you". LE. Asa cum a spus si sandabot, poti scoate la un atm sau chiar de pe aplicatia online a bancii sa tragi banii in cont, daca ai acces la asa ceva.
  3. Wikisend: free file sharing service
  4. Pentru otg stickul trebuie sa fie formatat fat32. Incearca un file manager, vezi daca ti-l arata.
  5. Da. Lasa-i un mesaj intr-un .txt pe ftp.
  6. Salut, Am un amic care vrea sa invete programare de la zero. Aveti cumva ceva documentatii in limba romana, vreo carte care sa fie mai bine structurata? Ma intereseaza mai mult parte de algoritmi si pseudocod, nu un anume limbaj. Caut neaparat in limba romana.
  7. Fara. Cu cat mai putin js, cu atat mai bine. CSS3 ofera solutii f elegante pentru design responsive; javascript presupune memory usage/resurse, de aceea e recomandat sa se foloseasca doar cand e neaparata nevoie.
  8. Sau, - firma de hosting face verificari pentru respectarea ToS-ului - ti-ai pus parola in ceva executabile care au ajuns sa fie analizate/facut reverse pe ele si ti-au gasit parola. Daca verifici detalii despre ip-urile respective, poti afla mai multe.
  9. Etica si deontologie profesionala Se poate?
  10. Da, merge. Ai grija sa bifezi acces la usb-ul camerei in setarile masinii virtuale. Daca ai comp destul de bun, merge orice in afara de jocuri/aplicatii 3d.
  11. ziceti bogdaproste: http://www.myupload.dk/showfile/1alJ1xhDv.rar rstcenter.com
  12. VirtualBox pe care instalezi un Win95/98: o sa mearga de minune!
  13. Pluginul sopcast(folosit de majoritatea posturilor online) are optiune de inregistrare. hxxp://afterdawn.com/guides/archive/how_to_record_video_from_sopcast.cfm
×
×
  • Create New...