amkulcsar Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 vand un cont gta 5 pentru :-ps3/ps4-xbox360/xbox one-pcastept pm cu oferte, ofer dovezi pentru cei fara incredere, si puteti sa-l intrebati pe @k0k0 i-am vandut cont de steam cu cs go cu iteme de in valoare de vreo 13 euro cu doar 5 euro Quote
J Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Stai putin. Vinzi varianta de 360 sau le-ai cumparat separat?(xbox) Quote
amkulcsar Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Stai putin. Vinzi varianta de 360 sau le-ai cumparat separat?(xbox)sunt toate variantele... o sa-ti arat daca esti interesat ... eu vroiam sa-l dau cu 20 de euro cand am vazut ca pentru pc e 60 de euro a mai crecut pretul si a zis zis un coleg daca e minim dar minim sa-l dau cu 30 de euro Quote
J Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Intrebam ca si eu l-am cumparat initial pt. 360 si pe one nu merge,trebuie sa-l cumpar din nou. Quote
amkulcsar Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Intrebam ca si eu l-am cumparat initial pt. 360 si pe one nu merge,trebuie sa-l cumpar din nou.pai da, contul asta are pentru toate versiunile... baietasul are niste parinti pus sus sa zic asa Quote
KhiZaRix Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 B?nuiesc c? are ?i un pre-order pe PC , nu? dac? are , contul are ni?te b?nu?i pe acolo , în fine , eu zic c? pre?ul este îndeajuns de ieftin , merit?.. Quote
ciubyever Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 30 de euro? pot fi paysafe? sau trebuie paypal obligatoriu? Quote
amkulcsar Posted April 17, 2015 Author Report Posted April 17, 2015 B?nuiesc c? are ?i un pre-order pe PC , nu? dac? are , contul are ni?te b?nu?i pe acolo , în fine , eu zic c? pre?ul este îndeajuns de ieftin , merit?..nu are nici un ban pe el, l-a cumparat acum vreo 2 zile cand a aparut pentru pc, cu toate ca trebuia sa plece din tara... ciudat stiu oricum eu is multumit ca mi l-a dat mie si suparat ca nu-mi merge ...30 de euro? pot fi paysafe? sau trebuie paypal obligatoriu?as prefera paypal dar merge si paysafe lasa-mi un pm Quote
Sadiq Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Poate fi si instalat pe HDD? Eu am cumparat dvd-urile pt fiul meu, jocul fizic cum s-ar zice. Ma rog, primul disc e cu data care trebuie instalat si cel de-al doilea e pt PLAY. Nu stiam ca il pot lua online ca scapam de un drum la magazinPS: Pt XBOX360 Quote
amkulcsar Posted April 19, 2015 Author Report Posted April 19, 2015 Poate fi si instalat pe HDD? Eu am cumparat dvd-urile pt fiul meu, jocul fizic cum s-ar zice. Ma rog, primul disc e cu data care trebuie instalat si cel de-al doilea e pt PLAY. Nu stiam ca il pot lua online ca scapam de un drum la magazinPS: Pt XBOX360daca ai dvd-urile si marimea necesara pe hdd eu zic ca merge Quote