Aerosol Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 (edited) Da am deschis aici thread-ul fiindca aici isi are locul.Am decis sa imi inchei activitatea pe aici ( voi sta sa citesc si voi mai ajuta in PM candvoi crede ca este nevoie )De ce? ( in primul rand nu are legatura cu pozele gasite de un anume userce avea facebook-ul meu ( care apropo cred ca 80% din cei de pe RST il cunosc.)Mica paranteza:1. A demonstrat ca e femeie cand a posta pozele fara sa precizeze ca erau in albumul ,,17 ani" 2. Cand am dat poze actuale pe chat ca sa se convinga tot pe alea le-a postat vechi. ( nesimtire + prostie )3. E femeie fiindca a stat sa-si faca conturi noi doar ca sa posteze pozele ( daca era baiat posta de pe contu lui )Asa acum sa va lamuresc de ce ma retrag, Am ajutat fosrte multii useri in PM.Zilnic primeam mesaje cu ,,ma poti ajuta" ,,imi poti explica" " un tutorial,, si multe altele si dupa 1/2 saptamani incepeau sa ma injure ai sa faca troll cand vedeau ca am o discutie cu cineva Nu ma refer doar la o persoana se stiu ei cei care au dat-o in nesimtire.Pe aceasta cale rog un moderator/administrator sa dea TC la thread vreau sa ramana curat.Nu m-au deranjat pozele ci atitudinea unor useri pe care i-am ajutat.In fine am cunoscut si oamenii de treaba pe aici @SynTAX multi altii (majoritatea au plecat)Voi ramane pe RST doar pentru a vedea cum decurg lucrurile... ( voi urmarii thread-urile interesante si voi mai ajuta prin PM persoanele ce le-am ajutat si pana acum ( baietii nu ,,fetele" )Poate voi revenii ( ma refer sa postez ) in timp dar momentan am luat aceasta decizie.X2:// forumul nu are legatura cu viata personala a utilizatorului apropo. Edited April 19, 2015 by Aerosol 1
fusername Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Iar telenovele. Mai terminati cu siropariile astea!Nu aveti ocupatie sau ce? 1