Che Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Sunt destule situri cu care poti sa dai sms gratis, cu unele (nu stiu exact) dar cred ca poti si apela etc. in fine.Dar daca ai nevoie sa primesti un sms ?Nu stie nimeni vreun site in care sa poti primi sms sau apel vocal (si sa ti-l inregistreze ca si casuta vocala) pe un numar specificat de tine, asa cum primesti emailurile pe mailinator ?Nu se poate face un astfel de site ?Chestia e ca as avea nevoie de niste coduri de confirmare trimise prin sms si nu am destule numere. Quote
amkulcsar Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Pinger,Textplusstai sa vad daca am inteles bine, sa zicem dau recovery la un cont de google si zice ca trimite codul pe un numar de telefon,sa zicemc a stiu numarul si sa trimita, pe site-ul pinger sau texplus pot primi acel cod? Quote
Che Posted April 19, 2015 Author Report Posted April 19, 2015 stai sa vad daca am inteles bine, sa zicem dau recovery la un cont de google si zice ca trimite codul pe un numar de telefon,sa zicemc a stiu numarul si sa trimita, pe site-ul pinger sau texplus pot primi acel cod?Exact la asta ma refer si eu. Se poate ? Quote
amkulcsar Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 habar n-am dar ar trebuii sa stii numarul la google pentru ca e cu stelute cenzurat Quote
CristianRoflmao Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Daca gasiti numere care nu au fost folosite deja(un numar poate fi folosite de 4 ori 2xsms 2xcall) sau care nu au fost blacklist-uite de google se poate. Quote
quadxenon Posted April 19, 2015 Report Posted April 19, 2015 Daca gasiti numere care nu au fost folosite deja(un numar poate fi folosite de 4 ori 2xsms 2xcall) sau care nu au fost blacklist-uite de google se poate.Aia vor sa spoofeze numerele.Se poate,dar pentru ce vreti voi nu se merita efortul. Quote