JrNasti.PPOW Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 (edited) Salut,am revenit cu un mini tutorial despre cum poti adauga aplicatia Magazin Play pe telefon.Pentru inceput vreau sa fac o precizare ca sunt telefoane care nu au preinstalata aplicatia aceasta care este una importanta.Sa incepem:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3048397&d=1417735533 - Link de descarcare pentru Magazin Play.Dupa ce ati descarcat-o pe telefon,intrati in setari -> securitate -> surse necunoscute si bifati,pentru a permite instalarea aplicatilor care nu sunt descarcate din Magazin Play si instalati aplicatia propriu zisa.Cam atata ar fi de spus,insa nu cred ca se primesc update-uri pentru aceasta aplicatie daca nu e preinstalata.Nu sunt 100% sigur ca o sa mearga la parametrii normali dar merita incercat.Multumesc pentru timpul acordat! Edited April 20, 2015 by JrNasti.PPOW 1 Quote
k0k0 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Foarte interesant si util pentru cei care detin un telefon cu o versiune de android mai veche care nu are Mazagin play preinstalat. Quote
Aerosol Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 (edited) @k0k0 nu am intalnit telefoane la care sa nu mearga sa faci update la soft ) Edited April 20, 2015 by Aerosol Quote
k0k0 Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 @Aerosol, si daca nu mege facut update ce faci? Probabil nimic, in cel mai rau caz iti cumperi alt tel... Pentru cei care nu stiu/nu se baga e foarte bun acest tutorial. Quote