JrNasti.PPOW Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Salut,am revenit cu un nou tutorial si anume cum putem activa contul de administrator in sistemele de operare: Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 8.1.Totul este 100% creat de mine,nimic copiat,nici fals,perfect functionalCuprins:In acest tutorial va voi prezenta 3 moduri:1.Prin CMD (Command Prompt).2.Computer Management.3.Securitatea locala (Local Security Policy)Partea 1: Prin CMD (Command Prompt)Pentru inceput,intram in bara de start,tastam in casuta de cautare cmd si il deschidem cu drepturi de administrator,daca nu il deschizi cu drepturi de administrator o sa va apara ca in poza de mai jos.Bun,dupa ce l-am deschis cu drepturi de administrator,tastam urmatorul cod:[COLOR="#FF0000"]net user administrator /active:yes[/COLOR] -Pentru al activa[COLOR="#FF0000"]net user administrator /active:no[/COLOR] - Pentru al dezactiva.Daca a avut succes o sa va apara asa:Partea 2: Computer ManagementAceasta metoda este un pic mai eficienta.Sa incepem:Pentru inceput dam click dreapta pe Computer si alegem Manage (o sa isi ia drepturile de administrator singur).Dupa o sa se deschida o fereastra si urmarim pasii ca in poza de mai jos:Dupa dam dublu click pe administrator si facem ca in poza de mai jos:Partea 3: Securitatea locala (Local Security Policy)Bun,pentru inceput,intram in bara de start si cautam secpol.msc il deschidem cu drepturi de administrator,si urmarim pasii din imaginea de mai jos:Dupa ce am intrat bifati Enable,pentru a activa contul de administrator.Precizare: Au fost cazuri in care un utilizator de Windows a vrut sa faca o modificare si i-a fost cerut sa activeze contul de administrator.Multumesc pentru timpul acordat! Quote