JrNasti.PPOW Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Daca se aplica, putem sa ne luam adio de la intimitate. Din pacate asta este adevarul nu mai stiu ce sa ne ia, asa ca ne iau viata privata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seruah Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 (edited) ///sters Edited September 2, 2017 by Seruah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albastrel Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Stati linistiti, chiar daca nu este o lege care sa faciliteze (legal, of course), accesul la informatii sensitive, multi ISP, printre care si RCS-RDS (verificat de mine), ofera informatii despre clientii lor, lejer, si am sa va dau doar doua exemple:1. Am avut o mica neintelegere cu cineva (de comunicare, nu cearta), al carui server il administram, iar acesta mi-a confundat IP-ul meu cu unul care i-a atacat serverul. Ambele incepand la vremea aceea cu 86.x.x.x, el n-a mai stat sa se uite si la restul cifrelor si a sunat un prieten care lucra la RDS, si ma trezesc cu un apel pe telefonul fix cu injuraturi si toate cele.2. Eu personal am sunat la RDS si le-am spus ca vreau sa-mi fac un abonament exact cum are un prieten din orasul X, nu stiam ce nume de familie are, doar ca il cheama Marius si numarul de telefon ... cautand respectivul prin lista de abonati, imi insira la telefon toate datele lui: Cutarescu Marius, Str. cutare cutare, nr. 1, etaj 3, ap. 20, telefon 0729999999.Iar pe cel de la situatia #2, l-am si intrebat: "Aveti voie sa imi spuneti informatiile astea ?", la care el lejer: "Pai, nu, dar nu cred ca va apucati dvs. sa ii dati bip-uri la 12 noaptea".Asa ca, daca cineva vrea sa afle unde stai, mai ales fiind o persoana importanta, cu diverse relatii, o sa afle fara probleme.) Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! "La puscarie!" - Prof. Univ. Mircea Badea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...