Argentin Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ok mie imi plac foarte multe lucruri.Spre deosebire de voi eu nu ma pot concentra asupra unui lucru mai mult de 1-2 sapt.Imi place sa fac filmeSunt MagicianLucrez in Macromedia Flash CS3 ProfessioanalHackeresc JocuriImi place electronica (circuite electronice)Si multe alteleAsa ca vreau sa va arat niste filmulete facute de mine in care apar si eu si in acest fel o sa ma vedeti.Niste effecte pe care le-am facut cu Particle Illusion 3 Asta e facut cu Sony Vegas Programul asta cred ca se numeste YouCam(mi se pare scarbos filmuletzul...)http://youtube.com/watch?v=d3BwM5v3jIAVarmiu BasketBall-istul CS v0.1(Versiunea 2 o sa fie cu puteri speciale si o so facem vara asta)(De aia am eu nevoie de bani sa-mi Upgradez calcu ca sa iau Adobe After Effects) Mesaje sataniste in Pokemon(toate desenele sunt sataniste dar asta e cel mai cel inaintea lui Spider-Man)http://youtube.com/watch?v=O69_3HqP12kVroiam sa stric telefonul si m-am decis sa filmez cum o fac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kw3rln Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 pt filmu cu levitare vad ca esti unul dintre acei oameni care sio taiat pantalonii sa faca chestii de genu..interesante filme...bv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argentin Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 hai ca am dat editnu mai plange Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argentin Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 da mah dar iti zic eu ca din toti cei de pe siteul asta 50% nu stiu cum se face.oricum lasa ca eu imi retrag cuvinteele si scot si filmuletzul ala si asa se rezolva totul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 da mah dar iti zic eu ca din toti cei de pe siteul asta 50% nu stiu cum se face.oricum lasa ca eu imi retrag cuvinteele si scot si filmuletzul ala si asa se rezolva totul. am zis bine ca esti psihopatcopilealea is vechidupa ca ce adminu te-a apreciat tu l-ai injuratgreu..greu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 si mie mi-au placut filmuletele. in special cel cu levitarea. si nu stiam cum se face.argentin, incearca sa fii putin mai matur.do not get angry!!!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argentin Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 mda eu abia dupa ce am scris commentul am realizat ca a scris acolo bv...dar de fiecare data cand pun filul asta pe cate un site se gaseste cate un destept care sa spuna cum se facesi e super naspaadica un ilusionist se chinuie cat de mult poate sa faca totul sa para cat mai realistic sa nu se vada modul cum s eface si vine cate unu si divulga secretul.nu sunt psihopat sunt doar puin nervos din cauza depravarii de somn.imi pare rau pt ca am zis asta adminu.mai bine stergeam filmul din prima si lumea nu stia despre ce vb...oricum imi pare rau inca o data :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 mda eu abia dupa ce am scris commentul am realizat ca a scris acolo bv...dar de fiecare data cand pun filul asta pe cate un site se gaseste cate un destept care sa spuna cum se facesi e super naspaadica un ilusionist se chinuie cat de mult poate sa faca totul sa para cat mai realistic sa nu se vada modul cum s eface si vine cate unu si divulga secretul.nu sunt psihopat sunt doar puin nervos din cauza depravarii de somn.imi pare rau pt ca am zis asta adminu.mai bine stergeam filmul din prima si lumea nu stia despre ce vb...oricum imi pare rau inca o data :* uite ca am dat edit sa nu mai plangite cred ca nu te-ai chinuit sa te dam de gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...