Jump to content

Argentin

Active Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Argentin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Lol asta e prea penal Cu asta dai maxim la fraieri Castigi automat la Solitaire. Ma jur ca dai pe spate fetele cu asta o sa te puna aia sa mai faci odata Ok sa incepem: 1)Deskide Solitaire START > All Programs > Games > Solitaire 2)Apasa combinatia de taste Alt + Shift + 2 3)Priveste reactia spectatorilor si apoi razi de ei ---Cu voce tare daca esti diabolik ---in gandul tau daca vrei sa razi si ei sa nu-si dea seama Tip: Misca Mouseul si ai sa vezi ca acele carti se vor misca mai repede Arata-le si asta sii ii lasi perplex pe toti. Vor sti cine este hackerul adevarat !!!
  2. ba nu de fapt reprezinta un spatiu in codul html nuh?
  3. Eh da ce stiu eu? EU asa am invatat. Daca numa tutorial de asta am gasit atata stiu sa fac. =D
  4. Poi iti faci un prieten imaginar si cum a zis kenpachi, il pui sa stea in spatele lui si sa noteze pe o foaie ca sa ai tu sub forma de text. Sau il cauti pe Harry Potter cu capa aia magica a lui care il face invisibil. Sau mai bine chiar pe Frodo cu inelul lui magic. Oricum ce vrei tu nu extista. Adica exista dar daca spui ca nu vrei sub forma te trojan / keylogger deja ti-ai blocat toate optiunile. Sau doar sa folosesti un program care face conexiune intre calculatoare si tu vezi in timp real ce se petrece la acel calculator si poti chiar sa umbli pe el de pe monitorul tau. Dar in acest caz nu primesti nimic sub forma de text si trebuie sa dea si "victima" accept la conexiune deci se prpinde ca esti tu.
  5. Lol super tare Dar asta merge doar in cazul in care e aplicatie Flash si se aseamana cu ce v-am aratat eu. Oricum foarte interesant ce zici tu.
  6. Ba daatdraqq !!! daca nu sti taci din gura uite eu sunt mai destept ca tine am stiut sa dau copy paste? tu ce sti sa faci? stai la curu meu si latri ca fraieru ca te oftici? este? este mah? recunoaste mori de invidie !!! nici daca ti-ash face tutorial video nu cred ca ai fi in stare sa-l urmaresti la cat de looser esti...
  7. Ti-ai dorit vreodata sa descarci un joc FLash de pe net. Sa il pastrezi la tine in calculator ca sa il poti arata prietenilor Ca sa il Decompilezi ca sa te uiti la sursa lui sau ca sa furi Sprite-urile din el Look No Further Acum vei invata cum sa descarci un joc / banner / animatie Flash de pe net Ce ai nevoie: 1)Firefox Browser 2)Motiv ca sa descarci aplicatia 3)Sa sti sa dai click pe butonul de la Mouse Ok sa incepem !!! Primul pas este sa alegi jocul pe care vrei sa il descarci. Vom lua ca exemplu pentru acest Tutorial Linkul acesta: http://www.flashrolls.com/arcade-games/Virus-Game.htm Dupa ce pagina sa incarcat undeva intr-un spatiu gol al siteului (nu pe joc) da click dreapta si din optiuni alege View Page Info O noua fereastra iti va aparea. Din Taburile de sus alege Media. Iti va aparea o lista cu toate aplicatiile care se afla pe acel site. Tu trebuie sa cauti fisierele de tip Embed Cateodata sunt mai multe astfel de fiesiere pe o pagina si de obicei ultimul Embed e jocul (Dar nu mereu !) In cazul nostru jocul este http://www.flashrolls.com/flashes/e88/4ca9f24926ee50e19dd731ddba487a1b.swf Dai un click pe el si din partea de jos a ferestrei selecteaza Save As O noua fereastra iti va aparea si te va intreba unde vrei sa-l salvezi Selecteaza locatia si Gata ! Acum dute si umpleti Hdd-ul cu fisiere de tip swf :twisted:
  8. inseamna ca nu ai facut tu ceva corect. te-as putea sfatui ca dupa ce mai scoti un punt din cele pe care le ai sa mai scanezi o data apoi mai cheltuiesti un punct si mai scanezi o data si asa pana iti ramane o singura valoare. Asa se face de obicei dar la aces joc nu e nevoie sa scanezi decat o singura data deci cu siguranta ai facut tu ceva gresit.
  9. Argentin

    Soon => travian

    1)Poi daca esti atat de bun pe cat spui si daca este posibil ai putea sa modifici constructiile. daca vrei iti construiesc (desenez) eu una si ala in loc sa faca o primaria face o vila sau un bloc pe care ar putea scrie undeva Nemessis sau RST. 2)Daca ai putea inca o idee ar fi asta cand cineva incearca sa scrie ceva pe forum, orice ar scrie ala pe forum sa apara Nemessis a fost aici sau ceva d egenul asta. 3)Sau daca esti super diabolik ai putea sa modifici prima pagina. Si sa nu mai existe panoul ala de control din stanga. Adik Acasa-Instructiuni-Login bla bla bla.... ci doar partea cu inregistratea =D 4)Daca vrei sa faci putin misto de aia ai putea sa stalcesti toate cuvintele. Adica sa le scri invers "naivarT etse nu coj enilno tazab ep nu resworb bew..." Dar asta inseamna sa stai sa intorci toate cuvintele dar efectul ar putea fi mijto. Sau sau...deci asta ar fi cea mai tare faza pe care ai putea sa leo faci. Sa enervezi jucatorii facand adminii de acolo sa para prosti (asta ar insemna ca nimeni nu va sti ca tu ai fost) *modifi unel linkuri si ii trimiti catre pagini cu erori (This page does not exist)-(eror 404) *Strecori cateva greseli gramaticale prin textele de acolo ca sa-i faci pe admini sa para inculti *faci o pagina cu download care sa para autentica si le spui ca siteul are un upgrade si trebuie sa downlaodeze un pack care le face constructiile sa para mai mijto sau nush si le bagi un virus sau ceva *faci o pagina noua si le spui ca daca baga acolo ID-ul si parola de mess primesc 100000 de galbeni sau nu stiu faci si tu o oferta atractiva. Apoi le schimbi parolele sau ni le dai noua si le schimbam noi si apoi o sa realizeze ca au fost scamuiti de siteul Travian. Idei sunt o sumedenie dar ar fi frumos daca le-ai putea pune si in practica Muhahahaha :twisted: :twisted: Ah si inca ceva Tin minte ca pe cand jucam eu, a fost la un moment dat un atack din asta si aia isi cereau scuze si spuneau ca o sa revina cat de curand pot ei asta s-a intamplat acum 6 luni sau poate chiar un an nu mai stiu sigur. Are cumva legatura cu voi ?
  10. Hahahaha nu-mi vine sa cred chiar l-ai schimbat nu stiam despre ce vorbesti pentru ca nu am vazut avatarul ala si nu stiam cine esti si despre ce vorbesti lol poi e mult mai bun ca ala vechi Nu pot spune ca am zis la mijto sa-l schimbi dar chiar nu ma asteptam sa o faci. Oricum de acum inainte am sa-ti citesc toate posturile =P
  11. mda eu abia dupa ce am scris commentul am realizat ca a scris acolo bv... dar de fiecare data cand pun filul asta pe cate un site se gaseste cate un destept care sa spuna cum se face si e super naspa adica un ilusionist se chinuie cat de mult poate sa faca totul sa para cat mai realistic sa nu se vada modul cum s eface si vine cate unu si divulga secretul. nu sunt psihopat sunt doar puin nervos din cauza depravarii de somn. imi pare rau pt ca am zis asta adminu. mai bine stergeam filmul din prima si lumea nu stia despre ce vb... oricum imi pare rau inca o data :*
  12. da mah dar iti zic eu ca din toti cei de pe siteul asta 50% nu stiu cum se face. oricum lasa ca eu imi retrag cuvinteele si scot si filmuletzul ala si asa se rezolva totul.
  13. Daca exista asa ceva eu te pot ajuta in continuare. Imi dai butonul pe care l-ai facut si eu ilmodific in FLash si ii dau fucntia RollOver adica atunci cand numai trece cu pointerul peste buton asta face o actiune. Este acelasi lucru ca si cand ai da click doar ca in loc sa apesi tu pe buton e nevoie doar de trecere cursorului peste buton.
  14. Da mah de ce radeti El poate face parte din vreo specie din aia care se incubeaza rapid. Poate perioada lol de "gestatie" o fi de 2 sapt nu 9 luni...
×
×
  • Create New...