mrreboot Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Cumpar 10k like-uri pentru o pagina FaceBook, astept pm cu oferte.Plata: PayPalPersoanelor cu rep platesc inainte. Quote
QuoVadis Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Cumpar 10k like-uri pentru o pagina FaceBook, astept pm cu oferte.Plata: PayPalPersoanelor cu rep platesc inainte.Vrei de la useri reali sau boti? Quote
sadicool Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Si eu sunt interesat de useri reali , astept pm Quote
kingofbattle Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Cumpar 10k like-uri pentru o pagina FaceBook, astept pm cu oferte.Plata: PayPalPersoanelor cu rep platesc inainte.Pot sa-ti fac 2k likes ,persoane reale,majoritatea din strainatate,dar si romani Quote
mrreboot Posted May 14, 2015 Author Report Posted May 14, 2015 Vrei de la useri reali sau boti?Nu ma intereseaza sa fie reali si nici tara, am cumparat de pe addmefast si in doua zile s-au dus toti. (cred ca e un filtru de la fb)Ideea e sa tina chiar daca sunt falsi. Quote
QuoVadis Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Nu ma intereseaza sa fie reali si nici tara, am cumparat de pe addmefast si in doua zile s-au dus toti. (cred ca e un filtru de la fb)Ideea e sa tina chiar daca sunt falsi.Da-mi un PM cu pagina sa vad despre ce e vorba. Quote
QuoVadis Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Nu ma intereseaza sa fie reali si nici tara, am cumparat de pe addmefast si in doua zile s-au dus toti. (cred ca e un filtru de la fb)Ideea e sa tina chiar daca sunt falsi.Iti pot baga 10,000 like-uri la fan page la 100 eur. Insa ca sa nu ma baneze astia de la Facebook si pentru ca sunt useri reali, trebuie sa-i adun si sa-i bag incetul cu incetul. La 10k as zice ca un 2 luni ar dura livrarea. Am bagat cantitati mari in timp scurt, roboti, la cativa si au picat toti cand m-a banat si Facebook-ul si cei de la Twitter.Daca nu livrez 10k in 60 zile banii inapoi. Quote