mrreboot Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Cumpar 10k like-uri pentru o pagina FaceBook, astept pm cu oferte.Plata: PayPalPersoanelor cu rep platesc inainte. Quote
QuoVadis Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 kandykidd said: Cumpar 10k like-uri pentru o pagina FaceBook, astept pm cu oferte.Plata: PayPalPersoanelor cu rep platesc inainte.Vrei de la useri reali sau boti? Quote
sadicool Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Si eu sunt interesat de useri reali , astept pm Quote
kingofbattle Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 kandykidd said: Cumpar 10k like-uri pentru o pagina FaceBook, astept pm cu oferte.Plata: PayPalPersoanelor cu rep platesc inainte.Pot sa-ti fac 2k likes ,persoane reale,majoritatea din strainatate,dar si romani Quote
mrreboot Posted May 14, 2015 Author Report Posted May 14, 2015 aa7670 said: Vrei de la useri reali sau boti?Nu ma intereseaza sa fie reali si nici tara, am cumparat de pe addmefast si in doua zile s-au dus toti. (cred ca e un filtru de la fb)Ideea e sa tina chiar daca sunt falsi. Quote
QuoVadis Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 kandykidd said: Nu ma intereseaza sa fie reali si nici tara, am cumparat de pe addmefast si in doua zile s-au dus toti. (cred ca e un filtru de la fb)Ideea e sa tina chiar daca sunt falsi.Da-mi un PM cu pagina sa vad despre ce e vorba. Quote
QuoVadis Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 kandykidd said: Nu ma intereseaza sa fie reali si nici tara, am cumparat de pe addmefast si in doua zile s-au dus toti. (cred ca e un filtru de la fb)Ideea e sa tina chiar daca sunt falsi.Iti pot baga 10,000 like-uri la fan page la 100 eur. Insa ca sa nu ma baneze astia de la Facebook si pentru ca sunt useri reali, trebuie sa-i adun si sa-i bag incetul cu incetul. La 10k as zice ca un 2 luni ar dura livrarea. Am bagat cantitati mari in timp scurt, roboti, la cativa si au picat toti cand m-a banat si Facebook-ul si cei de la Twitter.Daca nu livrez 10k in 60 zile banii inapoi. Quote