leywise Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 'Seara.Am decis sa deschid acest thread aici la offtopic pentru a nu umple si polua categoria ' Monetize ' cu un thread sub forma de intrebare.Cineva, persoanele care se ocupa de PPI si fac ceva banuti din asta, ar pute sa-mi recomande un alt website inafara de installerex . Intreb asta deoarece in urma cu 4-5 luni aproximativ am vrut sa ma apuc de PPI , am facut cont la ei, am fost contactat, etc. totul ok, dar din cauza altor mini proiecte si a serviciului de zi cu zi chiar nu am avut timp. Intre timp am mai primit mesaje pe skype de la administratori gen : De ce nu ai facut nici un instal, de ce nu stiu ce, etc iar in mintea mea este ca nu voi mai fii acceptat de ei.Doresc sa incerc din nou avand ceva timp liber acum pentru ca am renuntat la anumite cacatisuri care de si se adunau am ajuns la concluzia ca ma strofoc si pierd prea mult timp. Dupa cum am spus cineva care se ocupa cu asa ceva si stie o firma care chiar merita sa incerc fara a lua teapa.Multumesc anticipat! Quote
luca123 Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 ia site-urile care sunt in google pe prima pagina au o vechime si dupa care te duci din nou tot pe google si bagi numele site-ului sau url si fake(cred ca ai inteles ideea) Quote
CristianRoflmao Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 RevenYou , aici poti da tu exe-urile si iti adauga ei instalerul in exe-ul tau Quote
leywise Posted May 16, 2015 Author Report Posted May 16, 2015 RevenYou , aici poti da tu exe-urile si iti adauga ei instalerul in exe-ul tau Asta e chiar interesant. Am sa arunc un ochi.Mersi. Quote
walker Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 (edited) cu reven4you am auzit mule persoane ca au avut probleme Edited May 23, 2015 by walker Quote
luca123 Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Reven4You.com is dead este pus spre vanzare Quote
leywise Posted June 1, 2015 Author Report Posted June 1, 2015 Am trimis un mail la ei acum 2 saptamani aproimativ si inca nu am nici un raspuns. @CristianRoflmao , sti ceva? Chiar sunt pe cale de disparitie ? Quote
alinpetre Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Frate eu iti spun din propria experienta sa stai potolit , nu esti platit , si ai o sumedenie de batai de cap , eu stiu ce am patit cu reven Quote
CristianRoflmao Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 @leywise : Eu am lucrat cu ei anul trecut cu ei,nu am avut probleme,plati la timp.. nu stiu ce s-a intamplat de atunci cu ei ...Oricum din cate am citit am observat ca ppi se duce pe pula... Quote
leywise Posted June 1, 2015 Author Report Posted June 1, 2015 Sa inteleg ca nu prea se merita sa-mi mai pierd timpul cu asta si sa ma axez tot pe CPA ? Quote
leywise Posted June 1, 2015 Author Report Posted June 1, 2015 Parerea mea ca da ...Ma tot gandesc la un Adult Content...dar e concurenta mare. Quote
alinpetre Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Pe adult inca este loc in piata crede-ma eu am 2 site-uri si merg ok Quote
leywise Posted June 1, 2015 Author Report Posted June 1, 2015 Pe adult inca este loc in piata crede-ma eu am 2 site-uri si merg okAi vrun script cumparat sau ceva free ? Ma tot holbez pe internet. Pe mine ma batea gandu la wordpress. Poti sa-mi recomanzi ceva ? Quote
alinpetre Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Eu am phpvibe luate 20 euro licenta , merge si import de pe alte site-uri , iti dau la acelasi pret de am luat si eu daca vrei Quote
leywise Posted June 3, 2015 Author Report Posted June 3, 2015 Eu am phpvibe luate 20 euro licenta , merge si import de pe alte site-uri , iti dau la acelasi pret de am luat si eu daca vreiImi trimiti te rog un pm un skype ceva?. Mersi. Quote