Jump to content

leywise

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by leywise

  1. @disturb Ma gandeam la arivex.com, spun ei ca e nelimitat desi nu prea imi vine a crede. @ManutaDeAur Mersi, am sa incerc sa iau legatura si cu aelius.
  2. Ok, asta nu va fii o problema, cum as primii mailul in 5 minute as sterge filmuletul. Dar imi este sa nu ma pomenesc direct cu garda, etc pe cap, judecati tribunale. Asta ca am si o perioada de 4 ani incercarea si 2cu suspendare din cauza unor numere rosii expirate cu o zi..ca am crezut ca nu se pune sambata si duminica fiind nelucratoare..
  3. Am si eu o mica intrebare. Tot caut ceva detalii dar nu prea ma lamuresc de prin forumuri/google. Daca descarc videoclipuri dupa Redtube , brazzers si toate cele.. si le urc la mine pe server. Nu pot sa am probleme cu reclamatii de copyright din parte celor de la care le descarc sau de la cei care au facut filmele ? Nu ma intereseaza daca videoclipul are watermark pe el sau scrie site-ul la inceput videoului, doar ca vreau sa nu fac cu embed si direct sa le urc pe host. Imi poate raspunde cineva care e bagat mai adanc in nisa asta? Multumesc.
  4. edit : IMI CER SCUZE ! Am postat din greseala in alt topic. scuze.
  5. Eu zic ca castigi destul de bine daca totul e pe romania si nu cred ca daca vei incerca sa bagi mai multe firme de publicitate vei scoate un castig mai mare. Asta este parerea mea.. daca incerci Doamne Ajuta la mai mult.
  6. nu mi se pare rentabil sa folosesti 4 firme de publicitate pentru ca atunci vei sta sa aduni maruntisuri dici dicolo. Cel putin eu asa am patit. Edit: In ce limba ai site-ul ? Presupun ca EN. Poti sa-mi lasi si mie un link in pm sau aici daca vrei.
  7. Servinio.com USA,Canada,Germany,France cheap hosting- Portal Home
  8. Transporturile nu se merita, sunt multi si sunt vechi. Magazin satesc in nici un caz. Asta daca nu vrei sa vezi banii decat la pensii , si atunci sa tragi de ei. Iti dau raspunsul la cele doua intrebari din propria experienta, crede-ma! Eu, cu un asemenea buget putin mai mare , am investit in chilipiruri. Am asteptat am cheltuit si din bani ceea ce e drept. Am stat numai pe un forum local Craiovaforum.. sunt din craiova si datorita acestui forum am avut un avantaj. Am stat si pe OLX , si eram gata-gata sa incerc si cu eBay. Am investit mult in fiare , masini.. am facut mici dezmembrari , fierul fier, instalatiile la cupru si piesele piese. Intre timp m-am acsat pe telefoane si electronice. La telefoane a fost cam nasol la inceput ca multi cautau sa faca combinatii, dar am tinut de ele pana am dat pe ceva mai "prost" + diferenta, iar acel telefon mai prost in ghilimele cum am spus , ma refer la telefoane cu butoane nu smartphone am vandut pe la oameni mai invarsta in general colegi de servici, lucrez intr-o firma unde am multi sudori si le trebuie numai asa ceva. Iti recomand sa stai pe net, sa cauti chiripiruri si sa ai RABDARE !!! Orice lucru/obiect cat de prost ar fii are cumparatorul lui. Ce iti spun eu acum , mi-a spus si mie alte persoane si nu am avut decat sa incerc si da.. merge destul de bine. Se aduna dici dicolo + salariu + alte ciucubucuri.. nimic nu se mai face gratis. O alta investite , mica de 200 RON care poti s-o faci daca ai putina experienta in a administra un site pe platforma wordpress este sa faci un website cu continut pentru adult.. eu am inceput asta acum 3 luni aproximativ si am deja castiguri in total intr 100 si 150 E pe luna. Mai departe tu decizi si asculti si ideile altora. Spor si mult succes.
  9. SIGUR CA DA ! Ai mare dreptate in ceea ce spui, exact asa, cuvant cu cuvant cum ai spus tu asa faceam si eu. Ma duceam jucam la pacanele nu la ruleta, dar sume mari, bet numai de la 200 in sus. Cand erau mai mult pe langa mine mai aruncam 50-100 lei in masinuta si dadeam pe 500, vedeam ca spiritele se incing ma aruncam pe 1000-2000. Si intr-un final nici bani de tigari sau de taxi nu mai aveam in buzunar. Mai rau ma agatam cand incepeam sa torn bere pe gat. Din cauza asta pierdusem si femeia si tot..munceam o luna si la servici si acasa pentru cateva ore cum se spune. Da, raspunsu este ca nu am mai jucat , le vedeam tremuram langa ele. Am cautat sa-mi fac alte vicii.. pasiunea mea sunt fiarele si IT-ul asa ca am zis sa investesc in astea 2. Si de atunci am renuntat si la tigari.
  10. Imi trimiti te rog un pm un skype ceva?. Mersi.
  11. Ai vrun script cumparat sau ceva free ? Ma tot holbez pe internet. Pe mine ma batea gandu la wordpress. Poti sa-mi recomanzi ceva ?
  12. Ma tot gandesc la un Adult Content...dar e concurenta mare.
  13. Sa inteleg ca nu prea se merita sa-mi mai pierd timpul cu asta si sa ma axez tot pe CPA ?
  14. Am trimis un mail la ei acum 2 saptamani aproimativ si inca nu am nici un raspuns. @CristianRoflmao , sti ceva? Chiar sunt pe cale de disparitie ?
  15. Sa nu va filmati cu banii scosi din ATM-uri ca intra DIICOTu pe fir
  16. Asta e chiar interesant. Am sa arunc un ochi. Mersi.
  17. 'Seara. Am decis sa deschid acest thread aici la offtopic pentru a nu umple si polua categoria ' Monetize ' cu un thread sub forma de intrebare. Cineva, persoanele care se ocupa de PPI si fac ceva banuti din asta, ar pute sa-mi recomande un alt website inafara de installerex . Intreb asta deoarece in urma cu 4-5 luni aproximativ am vrut sa ma apuc de PPI , am facut cont la ei, am fost contactat, etc. totul ok, dar din cauza altor mini proiecte si a serviciului de zi cu zi chiar nu am avut timp. Intre timp am mai primit mesaje pe skype de la administratori gen : De ce nu ai facut nici un instal, de ce nu stiu ce, etc iar in mintea mea este ca nu voi mai fii acceptat de ei. Doresc sa incerc din nou avand ceva timp liber acum pentru ca am renuntat la anumite cacatisuri care de si se adunau am ajuns la concluzia ca ma strofoc si pierd prea mult timp. Dupa cum am spus cineva care se ocupa cu asa ceva si stie o firma care chiar merita sa incerc fara a lua teapa. Multumesc anticipat!
  18. leywise

    Salut.

    Nickname: leywise ( asa mi-a trecut prin cap acum ceva timp. ) Varsta: 24. Oras: Craiova. Ce, cum si de ce: Ajuns aici in urma cautarilor pe google, in general despre How to monetize , How to make money online , PPI / PPD / CPM , without PTC. Doresc sa-mi imbogatesc micile cunostinte despre money online.. si sa-mi dezvolt pe viitor un mic bussiness online. In rest.. sper sa ne intelegem. Numai bine.
  19. @vasi36 Daca cumpar revenue shares si cyclere, pentru o luna, si intru decat seara sa vad ce mai e cand ajung de la servici , merge treaba ? Sau trebuie sa stau cateva ore in continu pe acea pagina? Mersi.
×
×
  • Create New...