KhiZaRix Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 (edited) Este un MP3 creeat în VB.Arunca?i un ochi peste el, a?tept ni?te argumente pro ?i contra ( s? nu fie legate de metin2 ?i de col?ul din dreapta al forumului )Link: GirlShare - Download KoM2 Player v7.rar - v7Link: GirlShare - Download KoM2 Player v8.rar - v8P.S: Server-ul acela de metin nu este al meu ci al unui prieten xD ( da m?, înjura?i-m? dar who care's , eu nu joc metin ) Some Credits: #aLXA, ?i era s? uit , v? rog s? nu asculta?i manele pe el c? se stric? repede Edited May 21, 2015 by KhiZaRix Quote
nein Posted May 21, 2015 Report Posted May 21, 2015 Este un MP3 creeat în VB.Arunca?i un ochi peste el, a?tept ni?te argumente pro ?i contra ( s? nu fie legate de metin2 ?i de col?ul din dreapta al forumului )Link: GirlShare - Download KoM2 Player v7.rar - v7Link: GirlShare - Download KoM2 Player v8.rar - v8P.S: Server-ul acela de metin nu este al meu ci al unui prieten xD ( da m?, înjura?i-m? dar who care's , eu nu joc metin ) Some Credits: #aLXA, ?i era s? uit , v? rog s? nu asculta?i manele pe el c? se stric? repede sursa poti trimite? hmm vad ca se foloseste de windows media player , Quote
KhiZaRix Posted May 22, 2015 Author Report Posted May 22, 2015 sursa poti trimite? hmm vad ca se foloseste de windows media player ,M? gândesc , dac? e s? o dau , î?i dau PM. cu ea. Quote