gogosaru12345 Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Buna seara!sunt nou pe acest site dar o sa trec la subiect.In trecut am emulat Windows 95 si xp pe o tableta.Mergea bine (si tableta este o "bruta") si m-am gandit sa scap de lag-ul de pe android si sa incerc ceva nou.Se poate instala ca sistem de operare nativ Linux sau Ubuntu?De Windows nu intreb stiu ca trebuie portate driverele.Multumesc! Quote
QuoVadis Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Ubuntu lucreaza la un OS pentru tablete insa inca nu e disponibil pentru home useri in varianta full: Ubuntu on tablets | UbuntuExista o versiune beta numita Ubuntu Touch care merge pe anumite tablete si telefoane insa e beta deci cu bug-uri: https://developer.ubuntu.com/en/start/ubuntu-for-devices/installing-ubuntu-for-devices/Aici e un tutorial cum sa iti bagi Linux pe tableta: Convert an Android Device to Linux » Linux Magazine Quote
junker Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 meizu mx4 va a avea ubuntu touch. am inteles ca e dat spre comercializare Quote