Active Members MrGrj Posted May 29, 2015 Active Members Report Posted May 29, 2015 Am nevoie de cineva care stie perl si ma poate ajuta cu un mic script in schimbul sumei de 50$. Plata pe Paypal dupa ce verific scriptul.Detalii:pana acum, scriptul citeste niste URL-uri (toate sunt link-uri catre poze) dintr-un fisier. va exista o variabila @images si voi folosi foreach(@images){} pentru a parcurge fiecare imagine din array.Explicatie:Pentru fiecare imagine vreau sa verific: daca exista text in ea sau nusa aflu daca textul contine doar numere / simbolurisa verific cu un regex daca un string se afla in textul respectivCONDITII:daca exista text in poza -> retunam textul. Daca nu exista, returnam FALSEdaca textul contine doar cifre / simboluri -> returnam TRUE . In oricare alta situatie returnam FALSEdaca in text nu exista stringul din conditia pusa in regex, returnam TRUE. Daca exista, returnam FALSEDeci practic, pentru fiecare iteratie se va intampla cam asa:foreach (@images) {# verificare daca exista text in poza si returneaza acel text daca exista# textul din imagine poate contine caractere din limba chineza/japoneza$url = $_;$string = &imageCheck($url);$valid = &textCheck($string);if ($valid) { print "Valid: ";}else { print "Invalid: ";}print "$string / $url\n";}sub imageCheck {# aici vreau sa se verifice daca textul gasit in poza contine DOAR numere si simboluri (ex: 21/02/2014 sau 3*30%)# daca URL-ul imaginii nu exista sau link-ul # ne da access forbidden, returneaza string value "404" sau "403"}sub textCheck {# aici se face o verificare. Daca text-ul nu se potriveste cu un regex,, returneaza TRUE} Quote
FarSe Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Image::OCR::Tesseract - search.cpan.orgLeo Charre / Image-OCR-Tesseract-1.24 - search.cpan.orgOtherwise, nu cred ca o sa iti faca cineva OCR de la 0 pentru 50$ ( ma bag si eu in seama ). Quote
Active Members MrGrj Posted May 29, 2015 Author Active Members Report Posted May 29, 2015 Nu vreau de la 0. Puteti folosi orice 3rd party aveti nevoie.//EDIT: eu nu am timp sa ma ocup + ca eu zic ca e o suma decenta. Quote