Jump to content

ssandress

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ssandress

  1. Bancore stiam ca au inchis serviciile. Cum ai reusit sa iti faci cont? Merci.
  2. 100 euro mancarea?! Dar ce mananci tu ?Apa plata cu paine? Nici macar asa nu ai reusi sa te descurci cu 100 euro/luna. Referitor la mancare , dupa cum ai spus "un trai decent" ar insemna sa mananci cat de cat sanatos , asta inseamna diversificat /natural ..nu mai spunem de un film/teatru /club/restaurant macar 1 data -2 ori pe luna. Ar trebui sa iei in calcul si faptul ca din cand in cand mai si speli (detergent+plata utilitatilor apa ) in cazul in care ai o masina (motorina /benzina )daca nu costurile pt transport in comun (in cazul in care nu ai job ul aproape de casa)
  3. de polonia ai ? da mi pm .merci.
  4. de ce nu ncerci fiver sau ceva de genul?
  5. Ti ai "luat un root" care nue chiar asa bun la floodat si "teai" gandit sa il faci "Ca scanner" ?dar nu ai scanner. Hmm.. Incearca sa ti iei un scanner pe care sa l "faci ca root ."
  6. sunt si eu interesat , de PL logs.(sau eventual va dau linkuri sa le cautati ) PM cu pret /detalii etc.Merci.
  7. scuze ca intervin.cumpar si eu , normale (fara open port , de ro si pl) merci.PM.
  8. Si eu am nevoie de 2-3 de ro , cu prieteni si de cel putin 1 an. merci.
  9. Cererea mea este din nou valabila. Merci.
  10. Din punctul asta de vedere sunt mai rau decat cei de la Paypal. Am intampinat probleme similare , le am trimis documentele la oficiu in Uk , prin mail, si tot nu am rezolvat nimic.
  11. Salut , sunt interesat sa cumpar un 1-2 rooturi de la useri cu vechime pe acest forum.pot plati prin paypal (romania , verificat , wmz , lr,va rog nu ma trimiteti la cumparat cartele cosmote ) Sper sa nu fi incalcat vre-o regula postand aici .Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...