Adriano2015 Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 (edited) Cum pot modifica o poza facuta cu telefonul sa o pun in alt cadran?Am facut poza cu telefonul unui buletin si nu se vede coltul alb din dreapta sus. Eu am si poza cu alt buletin care se vede complet. Deci cum as putea sa modific poza sa se vada buletinul intreg?Problema e ca nu se vede litera y din valabilitate/validityNimeni nu stie un program de editat modificat? Edited June 2, 2015 by Adriano2015 1
Adriano2015 Posted June 2, 2015 Author Report Posted June 2, 2015 Daca am buletinul meu in pdf cum pot pune datele celuilat buletin in pdf?Am incercat cu pdfescape dar nu iese ok.
QUADMACHINE Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Am facut eu buletin fals unui prieten cu ajutorul softului Adobe Photoshop, daca doresti discutam si ne putem intelege la un pret rezonabil.Nu te astepta la 10 euro.
Guest Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Prietene, as putea sa te ajut daca ai posta aici datele tale personale... + o suma moderata pe (PM)
Sithalkes Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Cu faze deastea o sa ajunge?i la pu?c?rie. Imaginile se editeaza cu photoshopul sau cu corel draw, insa ca sa nu se prinda nimeni trebuie facute "profi". La rezolutia camerei de pe telefon, si o bab? mioap? se prinde ca e ceva na?pa.
Adriano2015 Posted June 2, 2015 Author Report Posted June 2, 2015 Nu mai am nevoie. Am rezolvat-o. Am facut alta poza buletinului. Nu vroiam sa falsific nimic.Se poate inchide acest topic.