nein Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Salutare , mai exista - stiti siteuri gen addmefast.com imi trebuie likeuri pe fb de oriunde sau pe instagram am mare nevoie ..si script de addmefast mai functioneaza? stiti unu functionalMultumesc frumos ! Quote
snoopeu Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Nu inteleg ce vrei sa spui, script-uri de imacros pt addmefast vrei ? Sau alte site-uri gen addmefast care aduc like-uri doresti ? Quote
nein Posted June 6, 2015 Author Report Posted June 6, 2015 Nu inteleg ce vrei sa spui, script-uri de imacros pt addmefast vrei ? Sau alte site-uri gen addmefast care aduc like-uri doresti ?da @snoopeu , exact Quote
snoopeu Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Imacros firefox, script imacros pentru addmefast, tutorial ---> https://rstforums.com/forum/65339-tone-de-uri-tut.rst?highlight=addmefast+scriptAlte site-uri care aduc like-uri nu mai exista, adica sa aduca ceva like-uri. Dar am un site cu 2000-3000 unici trafic pe zi, ti-as putea aduce cu clickjacking din el. Or sa fie like-uri reale aduse din site. Daca doresti, te pot rezolva, PM privat. Quote