Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 pot ca sa stiu de ce am o piluta neagra..? Quote
amprenta Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 El vorbeste dupa ce a folosit "carbit" in loc de carbid . E corect ce a zis Danielle , sa intrebi o fata "asl ? " ("ai sanii lasati") e destul de incomod . Quote
Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ha.ha.ha esti funny ..nu stiu raspunsul la intrebarea ta, intreaba pe o alta fata (eu nu iti raspund) sa vezi ce prostii o sa iti raspunda. (Nu ti-as recomanda ca sa incerci) Quote
Guest Kenpachi Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 El vorbeste dupa ce a folosit "carbit" in loc de carbid . E corect ce a zis Danielle , sa intrebi o fata "asl ? " ("ai sanii lasati") e destul de incomod .nu compara erorile gramaticale cu erori facute in denumirea unor substante chimice ... am avut 7-8 la chimie in liceu si asta pt ca ma placea profesoara. intreaba pe o alta fataforma corecta : intreab-o pe alta fata.de asemenea o eroare de acuzativ ... esti ruda cu CPT ? (a se citi Calin Popescu-Tariceanu) Quote
amprenta Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Aham deci femeile te placeau ... tie nu-ti prea placeau femeile . Nu-i nimic intotdeauna e loc pentru inca unul ... 'la naiba '. Quote
Danielle Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 despre critici am inteles.raspunsul la intrebare nu stiu cine este CPT ... Quote
Guest Kenpachi Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 femeia avea 60 de ani ... poate o placeai tu. Quote
Yaxley Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 forma corecta : intreab-o pe alta fata.mai corect e: intreaba o alta fata .. poate ca si forma ta e corecta, dar nu suna bine. Quote