Worm64 Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 SalutAm si eu o problema cu yii framework,am creat un tabel am generat modelul,am adaugat 4 coloane noi in tabel,dar nu le vad in model,daca apelez $model->coloana zice ca coloana nu e definita.In model am foarte multe functii custom nu pot sa il regenerez,nici sa folosesc diff.Cum pot sa adaug manual coloana in model,am adaugat numele coloanei in AttributesLabels() si rules() dar eroarea persista. Quote
tlb Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Verifica daca ai returnat corect variabila din model catre controller. Quote
Worm64 Posted June 8, 2015 Author Report Posted June 8, 2015 Daca dau var_dump() laLocation::model()->findByAttributes(array( 'country_id' => 1));Imi returneaza toate coloanele vechi,cele 4 noi nu le vad. Quote
tlb Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Atunci verifica sa n-ai vreun typo prin SELECT Quote
sclipici Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Dupa ce ai adaugat la :public function attributeLabels(){ return array( 'sloboz' => 'SLoboz', ... );}Vezi in top sa ai:* @property integer $slobozIn view$this->widgeLA attributes adaugi sloboz in array Quote
Worm64 Posted June 8, 2015 Author Report Posted June 8, 2015 @sclipici:Am verificat totul pare ok,dar problema persista.Nu am avut alta solutie decat sa regenerez modelul si sa rescriu totul. Quote